l
e
a
r
n

EHCB examenbegeleiding

Wij begeleiden als onderdeel van onze vakopleidingen Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur die we in Enschede verzorgen al ruim negen jaar kandidaten naar het landelijke EHCB examen Binnenhuisarchitectuur en Interieurstyling. Deze begeleiding is inbegrepen bij onze eigen vakopleidingen.

In onze lessen wordt veel aandacht gegeven aan de inhoud en opzet van het EHCB examen, mede daardoor hebben onze cursisten in de afgelopen jaren uitermate goed gepresteerd bij de EHCB examens. 

Als je geen opleiding bij ons volgt kun je individuele begeleid worden bij het maken van de praktische examenopdracht die bij het mondelinge examen gepresenteerd en verdedigd moet worden.

Vanaf het moment dat de praktische examenopdracht is verzonden tot aan het moment van de examens word je dan door Cristy Brandriet individueel richting het examen begeleid. Coaching en advies, informatievoorziening en klankborden over de diverse gemaakte examenonderdelen zijn de belangrijkste uitgangspunten.

Wil jij op afstand begeleid worden naar het EHCB examen?

We zullen er alles aan doen om je goed te begeleiden bij het maken van je examenopdracht. Dat is echter geen garantie voor succes, immers in jouw geval hebben we je niet opgeleid. In onze vakopleidingen Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur wordt het EHCB examen als stip aan de horizon gezien. We focussen sterk op kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn voor het examen. Onze cursisten zien vanaf les 1 voorbeelden van examenwerk en leggen de lat daardoor zeer hoog…

Jouw succes wordt belangrijk bepaald door de manier waarop jij bent opgeleid richting het examen en jouw achtergrond, kennis en vaardigheden en inzet. 

Wat heb je nodig?

Je hebt beslist een goed basisniveau nodig,  (gemiddeld 8+ voor de door jou gemaakte opdrachten bij een erkende opleiding) om de pittige en uitvoerige examenopdracht op de vereiste, professionele wijze te kunnen uitvoeren.

Had je minder goede waarderingen? Dat geeft natuurlijk helemaal niets, maar er bestaat dan een kans dat je de benodigde technieken/vaardigheden (nog) niet op een dermate niveau beheerst waardoor je bij de uitwerking van de examenopdracht tegen die beperkingen aanloopt.

Onze rol

Wij coachen en voorzien je van informatie en tips bij het maken van de examenopdracht. Je krijgt toegang tot een unieke Digitale Leeromgeving waarop extra uitleg en heel veel voorbeelden van examenuitwerking van inmiddels gediplomeerde, door ons begeleide cursisten te vinden is.

Het is belangrijk dat je jezelf realiseert dat wij eventuele lacunes in je kennis en vaardigheden die blijken gedurende de examenbegeleiding niet meer kunnen bijspijkeren.  

Kun jij het opbrengen?

Het is zeer belangrijk dat je aan de uitwerking van de examenopdracht voldoende tijd en aandacht kunt geven. Reken op minimaal 20 a 24 uur per week. Dat is dus beslist heel intensief!

Alleen als jij je werk gestructureerd, regelmatig (minimaal 1 á 2 keer per week) en compleet aanlevert en gebruik maakt van alle door ons aangeboden begeleiding kunnen wij je op een goede manier coachen.

Wij staan voor je klaar, maar het initiatief voor het (gestructureerde, complete en tijdige) aanleveren van het werk en je vermogen om onze adviezen en tips in jouw examenopdracht te verwerken ligt volledig bij jezelf.

Wat bieden wij?

Inmiddels al weer 5 jaar op een rij is 100% geslaagd voor het het examen van door Cristy Brandriet in Enschede opgeleide cursisten. 

Jij wordt op afstand begeleid  door Cristy Brandriet. De diverse onderdelen van de examenopdracht en eventuele vragen kun je aanbieden via mail/ Dropbox/ Wetransfer/ Google drive. Het is niet mogelijk om per SMS of Whatsapp werk in te sturen of vragen te stellen.

Telefonisch overleg is mogelijk op werkdagen. Je mailt of smst dat je  een afspraak wilt maken, in de regel kan binnen twee dagen de telefonische afspraak ingepland worden.

Het aangeboden werk wordt binnen 2 a 3 werkdagen becommentarieert, dus niet per ommegaande. Het is dus belangrijk dat je  op tijd je werk aanlevert.

 

Van begin tot eind

Je meld je bij ons aan via mail of telefoon voor de Individuele examenbegeleiding, je ontvangt daarna een factuur. Zodra de betaling is bijgeschreven en vanaf het moment dat de examenopdracht door het EHCB aan de kandidaten is verzonden kan de begeleiding beginnen.

Je krijgt toegang tot de unieke, afgeschermde Examen DLO.

Je kunt onbeperkt  e-mailen en (op afspraak)  bellen of facetimen over jouw opdracht.

Je kunt je werk tot aan het examen ter beoordeling aan ons voorleggen.

Wat kost de begeleiding?

De kosten voor de examenbegleiding op afstand zijn € 250,00 per persoon. Te betalen na ontvangst factuur. 

 De begeleiding kan pas starten als het bedrag voor de begleiding is bijgeschreven op onze bankrekening.  

De aanmelding bij het EHCB doe je zelf, op de website van het EHCB vind je de examendata en de uiterste inschrijfdata voor de diverse examens. Zorg dus dat je jezelf op tijd aanmeldt bij het EHCB.

Lees voor je jezelf bij ons aanmeldt eerst even de annuleringsregeling.

 

Je kunt je direct aanmelden voor de vakopleiding Binnenhuisarchitectuur voor interieurstylisten als je voldoet aan de voorwaarde dat je een diploma Interieurstyling hebt behaald bij het EHCB.

Je kunt je direct aanmelden voor de vakopleiding Binnenhuisarchitectuur voor interieurstylisten