a
d
v
i
e
s

Interieurontwerp

Met een uitgewerkt interieurontwerp worden ontwerpideeën concreet gemaakt.  Met name in het geval van een verbouwing of nieuwbouw krijgt u een realistisch beeld van de toekomst.  U ziet waarvoor u kiest en waar u de moeite en investering in gaat stoppen. U kunt vervolgens de uitvoering makkelijker ter hand nemen en kunt met het ontwerp uitvoerders instrueren voor de uitvoering.

Wij kiezen ervoor om een interieurontwerp altijd vooraf te laten gaan door een Persoonlijk Interieuradvies. Immers het interieur bestaat uit vele onderdelen, die allen op een bepaalde manier met elkaar samenhangen. In het Persoonlijke Interieuradvies benaderen wij samen met u uw wensen, uw leefstijl en smaak en in het ontwerp wordt dit vertaald naar een exact bij u passend voorstel voor de betreffende ruimte(s).

Welk interieur werken we voor je uit?

In aanvulling op het Persoonlijk Interieuradvies kunnen we voor voor uw interieur complete interieurontwerpen uitwerken. We gaan uit van uw huis (bestaand of nieuw) en de scheppen in een 3D simulatie de nieuwe werkelijkheid. U krijgt een levensecht beeld van de toekomstige situatie. U krijgt de simulatiebeelden en daarnaast allerhande informatie t.a.v. de meubelen, verlichting, materialen en kleuren en producten. 

Welke 3D ontwerpen?

Denk bij realischte 3D ontwerpen van de ruimtes in in huidige of nieuwe woning aan: meubelplan, kleuren- en materialenplan, verlichtingsplan, keukenontwerp, badkamer-ontwerp, slaapkamerontwerp, inloopkast en een totaal stylingconcept.

Wat ontwerpen we?

Voor de bestaande of nieuwe ruimtes waarvoor wij een interieurconcept compleet in 3D uitwerken worden alle mogelijke keuze voor meubels, verlichting, aankleding en styling aangegeven. 

Wat gaat u zien?

Als Cristy het ontwerp voor u heeft gemaakt krijgt u inzicht in de toekomstige situatie doordat u in de computer door de totaal ingerichte ruimtes loopt. U kunt bekijken wat alternatieven zijn bij een andere opstelling, kleuren of materialen. 

Wat krijgt u?

Nadat het ontwerp met u besproken is kan er eventueel nog één correctieronde plaatsvinden om gewenste aanpassingen op te nemen. Als het ontwerp naar tevredenheid is ontvangt u beelden van de simulatie en alle informatie  en stalen t.a.v. alle onderdelen die in het ontwerp zijn opgenomen.

Prijs va. € 495,-

Vrijgesteld van BTW

Voor het maken van een 3D simulatie is het noodzakelijk dat er gebruik gemaakt kan worden van professionele en volledig uitgewerkte bouwtekeningen.

Lees eerst onze algemene voorwaarden