l
e
a
r
n

Cristy Brandriet Interieuropleidingen

Cristy heeft een aantal studiemethodes op het gebied van Interieurstyling en Interieurdesign ontwikkeld die in Nederland en Belgie bij diverse interieuropleidingen worden gebruikt.

Na een lange en plezierige carriere als (hoofd) docente interieurvakken bij diverse onderwijsinstellingen (zoals NTI, Interieuracademie, Aventus) is ze in 2014 haar eigen particuliere onderwijsinstelling gestart.

Binnen haar eigen lesinstituut is ze beter in staat om vanuit haar ervaring en passie eigen keuzes te maken voor de deeltijdvakopleidingen Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur voor Interieurstylisten. Ze verzorgt haar lessen ’s avonds in de fraaie leslocatie in Enschede.

Ze leidt in een kleinschalige setting, met ruimte voor veel persoonlijke aandacht, cursisten op naar een landelijk, onafhankelijk en erkend EHCB examen. Bij het EHCB kan een internationaal erkend vakdiploma behaald worden. Sinds de oprichting van CBI zijn alle door haar naar het examen begeleide cursisten geslaagd.   

CBI is geregistreerd als gekwalificeerde onderwijsinstelling die voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs bij het CRKBO.

Zijn onze interieuropleidingen iets voor jou?

Terug de schoolbanken in kun je heel letterlijk nemen, dus daadwerkelijk opnieuw een klas in. Bij ons ga je niet terug in de tijd maar krijg je les in een fraai pand en een inspirerende omgeving. Samen met maximaal 12 andere cursisten volg en beleef je de lessen van Cristy Brandriet. Ze brengt met liefde haar ervaring en passie voor de interieurvormgeving en -styling over. Daarbij heeft ze als uitgangspunt dat jullie worden opgeleid tot allround en gepassioneerde interieurstylisten en of interieurdesigners èn dat jullie de opleiding zullen afsluiten met een internationaal erkend vakdiploma. 

Vakopleiding Interieurstylist

Ben jij altijd bezig met de inrichting en styling van je interieur? Word je vaak gevraagd door anderen om mee te helpen bij hun styling? Dat is een groot compliment en hartstikke leuk. Tegelijkertijd is het best eng om bij een advies alleen maar op je intuitie af te gaan, want je wilt wel dat men straks blij is met het eindresultaat.

Met onze opleiding kun je jouw persoonlijke stylingtalent omzetten naar een professioneel niveau en een erkend vakdiploma Interieurstyling.  Meer weten? Lees verder op de opleidingspagina!

Binnenhuisarchitectuur voor interieurstylisten

Heb jij al een vakdiploma Interieurstyling van het EHCB op zak dan kun je bij ons ook de opleiding Binnenhuisarchitectuur voor Interieurstylisten doen. Zo krijg je de perfecte match van kennis en vaardigheden op zowel styling- als design gebied.

Als je bij ons de vakopleiding Interieurstyling hebt gevolgd en een diploma hebt behaald is je kans van slagen groot! Meer weten? Lees verder op de opleidingspagina!

 

Examentrainingen EHCB

Bij onze opleidingen staat het landelijke EHCB examen als een stip aan de horizon waar naar toegewerkt word. We zijn er super blij mee en trots op dat tot op heden iedereen die wij richting het examen hebben begeleid is geslaagd en een erkend vakdiploma op zak hebben.

Heb jij bij ons geen opleiding gevolgd maar wil je wel graag individueel door ons begeleid worden? Dat doen we graag, maar we stellen wel wat voorwaarden aan deze begeleiding t.a.v. opleiding, kennis en vaardigheden. Meer weten? Lees verder op de opleidingspagina!

Je kunt je direct aanmelden voor de vakopleiding Binnenhuisarchitectuur voor interieurstylisten als je voldoet aan de voorwaarde dat je een diploma Interieurstyling hebt behaald bij het EHCB.
Je kunt je direct aanmelden voor de vakopleiding Binnenhuisarchitectuur voor interieurstylisten