a
d
v
i
e
s

Persoonlijk interieuradvies

Afzonderlijk mooie meubels leiden niet perse tot een samenhangend en stijlvol interieur. En fraai vormgegeven ruimten en interieurs, waarin kosten noch moeite zijn gespaard,  kunnen in het gebruik minder goed bevallen dan gehoopt. Met een goed advies kun je dergelijke teleurstellingen voorkomen.  

Het persoonlijk interieuradvies richt zich op de particulier die weet wat hij mooi vindt en wil, maar misschien wat minder goed hoe. Voor diegene die een eigen smaak heeft, maar geen zin heeft in vergissingen en inschattingsfoutjes.

Met een persoonlijk interieuradvies kun je doeltreffend, met gerichte aanwijzingen van een professional,  zelf het interieur ter hand nemen en de juiste regie voeren over jouw interieur!

Is het persoonlijk interieuradvies iets voor jou?

Het persoonlijk interieuradvies helpt je om je aandacht te richten op de juiste dingen.  Het concept voor de uit te voeren interieurstijl wordt (opnieuw) gelegd. Je weet welke onderdelen in je huidige interieur daarbij goed passen en welke minder. Je hebt een duidelijk kompas voor de nieuwe keuzes in je interieur.

Het bezoek

Cristy Brandriet komt bij je langs voor een consult van maximaal 3 uur. Jullie kunnen in principe iedere ruimte van de woning doorlopen en de ruimte bespreken. Jij geeft aan wat jij ervan vindt en Cristy zal haar analyse met je bespreken en tips geven voor een mogelijke aanpak. 

Je krijgt een exemplaar van Cristy’s boek Interieurbasics (winkelwaarde € 21,95) waarin je nog veel meer informatie en tips vindt voor de aanpak van je interieur.

De voorbereiding

Het is belangrijk dat jij en Cristy je goed kunnen voorbereiden op het bezoek! Een week voor het bezoek ontvangen we graag:

  • Foto’s en plattegrond van de ruimte waar je vragen over hebt.
  • Daarnaast een lijstje waarop je aangeeft wat bevalt, wat minder en wat er mist.
  • Foto’s van fraaie interieurs die je als voorbeeld zou willen nemen.
  • Als jij en je eventuele partner sterk verschillen qua smaak graag afzonderlijk aanleveren.

De rapportage

Tijdens het consult wordt heel veel besproken en veel tips gegeven, vaak teveel om te onthouden.

Daarom ontvang je na het bezoek een uitgebreide mail-rapportage waarin alles wat bekeken en besproken is beknopt samengevat.

Je vindt hier ook links naar producten, winkels, etc. als dat aan de orde was.

Als kleuren aan de orde waren ontvang je kleurstalen per post.

Het vervolg

Met de mail-rapportage ontvang je ook de factuur voor het bezoek.

Na de rapportage is het Persoonlijk Interieuradvies niet strikt beeindigd want Cristy blijft per mail en telefonisch beschikbaar als er vragen zijn t.a.v. de uitvoering van het advies.

Indien mogelijk komt ze nog eens langs om de nieuwe uitvoering van je interieur te bekijken.

Prijs € 445,-

Vrijgesteld van BTW.

Het succes van een Persoonlijk Interieuradvies wordt belangrijk beinvloed met jullie en onze voorbereiding. 

Lees eerst onze algemene voorwaarden