Cristy Brandriet | Annuleringsregeling

Annuleringsregeling

Het kan gebeuren dat je door bepaalde omstandigheden niet (meer) mee kunt doen aan de CBI interieuropleiding waarvoor je bent aangemeld*.

Wat de reden ook is van de annulering van een inschrijving vòòr of nà de cursusstart en hoe jouw omstandigheden ook zijn, het is helaas niet mogelijk om af te wijken van de onderstaande regeling. Wij zullen altijd de hieronder beschreven regeling naleven.

Lees daarom goed onze annuleringsregeling want met jouw inschrijving stem je in met de regeling!

 

*) Een voor-inschrijving is geen definitieve inschrijving, deze annuleringsregeling gaat pas in als je jezelf definitief hebt ingeschreven voor een van onze interieuropleidingen.

  1. Annuleren is  kostenloos tot aan het moment dat de inloggegevens voor de exclusieve digitale examen leeromgeving  per email aan de kandidaat werden verstrekt.
  2. Bij annulering na de ontvangst van de inloggegevens voor de exclusieve digitale examen leeromgeving kan geen restitutie meer plaatsvinden van het betaalde cursusgeld.
  3. Bij een onverhoopte annulering van de examenbegeleiding door de organisatie zal het volledige betaalde cursusgeld worden gerestitueerd onder voorwaarde dat de verstrekte inloggegevens voor de exclusieve digitale examen leeromgeving niet aan anderen worden verstrekt.
  1. Er geldt een bedenktijd van 14 dagen bij inschrijving, deze bedenktermijn vervalt indien het eerste lesmoment binnen de 14 dagen bedenktermijn plaatsvindt en de deelnemer hieraan heeft deelgenomen.
  2. Bij annulering van de inschrijving binnen 7 dagen voor cursusaanvang kan een restitutie volgen van 60% van het betaalde cursusgeld onder voorwaarde dat de verstrekte inloggegevens niet aan anderen worden verstrekt.
  3. Indien je na de start van de opleiding, om welke reden dan ook, wilt/moet stoppen met het volgen van de opleiding is restitutie van (een deel van) het betaalde cursusgeld niet meer mogelijk.  Je krijgt echter de eenmalige mogelijkheid om (zonder extra kosten) deel te nemen aan de eerstvolgende lesgroep die gaat starten.*. Je meldt je hiervoor minimaal 1 maand voor cursusaanvang aan en vermeld bij je inschrijving dat je na een annulering wilt inschrijven.
  4. Bij een onverhoopte annulering van de opleiding door de organisatie voor de cursusstart zal het volledige betaalde cursusgeld worden gerestitueerd onder voorwaarde dat de verstrekte inloggegevens niet aan anderen worden verstrekt.
  5. In het geval er door ernstige ziekte of calamiteiten een opleiding door de organisatie nà de cursusstart beëindigd zou moeten worden volgt naar rato van het betaalde cursusbedrag (en het aantal lessen bij de opleiding) een restitutie van de niet aangeboden lessen.

*) Over het algemeen starten we bij de opleiding Interieurstyling in maart en november met (een aantal) nieuwe lesgroepen. De opleiding Binnenhuisarchitectuur voor Interieurstylisten wordt alleen bij voldoende deelnemers (gediplomeerde interieurstylisten) aangeboden.

Òf en wanneer de diverse opleidingen daadwerkelijk aangeboden worden en (kunnen) starten is een afweging en beslissing die alleen is voorbehouden aan de organisatie.

  • Vul het contactformulier volledig in om de annulering door te geven. Vermeld in het invulvak alvast je volledige bankgegevens en de correcte tenaamstelling.
  • Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen om de annulering af te handelen conform de bovenstaande regeling.