a
d
v
i
e
s

Wat is een 3D interieur ontwerp?

Bij een nieuw- of verbouwplan, maar ook bij grote wijzigingen zonder verbouwing vinden veel mensen het lastig om een goed beeld te krijgen van de keuzes en consequenties voor de nieuwe situatie. Door de plattegrond van de ruimte(s) met het ontwerp voor de (nieuwe) ruimte(n) in 3D te vertalen ontstaat een zeer realistisch beeld van de totale indeling, inrichting en styling. In de simulatie van het interieur wordt gewerkt met bestaande en verkrijgbare producten. Met een 3D ontwerp krijg je een fotorealistisch en inspirerend beeld van jouw toekomstige ruimte(s). Met het eindresultaat voor ogen weet je waaraan je begint en kun je veel makkelijker beslissingen nemen en keuzes maken!

Is een 3D advies iets voor jou?

Wil jij samen met Cristy Brandriet een interieurconcept ontwikkelen en een complete, levensechte preview krijgen van het straks, met alle gemaakte keuzes voor meubels, verlichting, accessoires, kleuren en materialen, uitgevoerde interieur? Wil je als het ware lopen in de toekomstige uitgevoerde ruimtes? Dan is het 3D advies een goede keuze voor jou!

Het uitgangspunt

We hebben een overleg van  maximaal 2 uur waarin wensen t.a.v. het (ver)bouwplan en/of de indeling en inrichting van het bestaande interieur worden besproken. Ter voorbereiding daarop lever je relevante informatie aan, zoals plattegronden, foto’s en een lijstje waarin je beschrijft hoe je leeft, wat je wensen zijn en welke interieurstijl je het meest aanspreekt. Cristy Brandriet kan zich dan al goed voorbereiden op het project.

Het ontwerp

Als je hebt aangegeven dat je het ontwerp wilt laten maken door Cristy dan wordt er aan de hand van de plattegrond en jullie input een concept bedacht voor de betreffende ruimte(s).

Daarvan wordt een zeer realistische 3D simulatie gemaakt waarin de mogelijke indeling, aankleding, inrichting en styling met alle keuzes voor meubels, verlichting en styling zijn opgenomen.Tot en met licht en schaduw in de ruimte wordt een beeld gegeven van de toekomstige situatie.    

De communicatie

Er volgt een presentatie en toelichting van de simulatie door Cristy Brandriet bij jou thuis.

Je kunt in haar laptop als het ware in het ontwerp lopen.

Als je tevreden en enthousiast bent laat Cristy alvast de stalen  van de materialen en kleuren voor de aankleding van de ruimte achter.  Na de betaling van de  factuur voor het werk ontvang je de beelden van de simulatie en alle relevante informatie over de verwerkte meubelen, verlichting, materialen, kleuren, accessoires, etc. 

De finetuning

Bij de presentatie kunnen er op jou verzoek in de simulatie kleine wijzigingen aangebracht worden waardoor je kunt zien wat de consequenties daarvan zijn.

Indien er grote wijzigingen gewenst zijn kan er eventueel nog één correctieronde plaatsvinden om gewenste aanpassingen op te nemen.

Na de overdracht van het aangepaste ontwerp is het project in principe ten einde. Eventuele extra aanpassingen zullen in rekening worden gebracht.

 

Prijs va. € 595,-

Vrijgesteld van BTW.

Voor het maken van een 3D simulatie is het noodzakelijk dat er gebruik gemaakt kan worden van professionele en volledig uitgewerkte bouwtekeningen.

Lees eerst onze algemene voorwaarden