Cristy Brandriet | Oud & nieuw styling

Photo Albums

Bij vrijwel iedereen staat de kerstboom en is het interieur sfeervol gestyled met oude en nieuwe kerstspulletjes.

Zo ook in ons huis, natuurlijk is aandacht besteed aan de styling en probeer ik de kleuren, texturen en vormgeving van alle kerstaccessoires op elkaar af te stemmen. Maar, het zijn toch  juist de langgeleden door de kinderen zelfgemaakte kaarsenhouders (van een jampotje dat met verf en glitters is versierd) en een beslist niet flatterende zingende Rudolf the rednose reindeer die in de kerststyling zorgen voor het echte thuisgevoel. Ik verheug me op de kerstdagen!
Maar, in de dagen na de kerst, met oudejaarsavond in het vooruitzicht, begin ik al stiekum een beetje op te ruimen. Wat mij betreft mogen de donkere dagen dan langer worden, met meer licht, openheid en vrolijkheid. Met oudejaarsavond wordt onze styling dus ook luchtig, licht en vrolijk. En luiden we met onze kinderen, vrienden en buren met lekkere hapjes en bubbels rondom de vuurkorf een fantastisch nieuwjaar in, met nieuwe uitdagingen en kansen!
Ik hoop dat je met dit fotoalbum inspiratie krijgt voor een leuke styling tijdens de kerst en het oudjaar. En natuurlijk wens ik je een fantastisch uiteinde en een super fijn nieuwjaar.

ShoppingguideWestwing Home & Living

Westwing
NEDERLANDS 1. SHOPPINGCLUB
VOOR HOME & LIVING
.......
NEDERLANDS 1. SHOPPINGCLUB VOOR HOME & LIVING
Beste XXX,

Bij Westwing Home & Living vind je alles om jouw huis een stijlvolle update te geven. Shop hier de mooiste, meest bijzondere accessoires en meubels van bekende merken en jonge designers met kortingen tot 70%!

De toegang tot Westwing is gelimiteerd. Alleen geregistreerde leden hebben toegang tot onze exclusieve aanbiedingen. Registreer je nu
gratis en geniet elke dag van onze speciale shop ervaring.

Om je welkom te heten in de shop krijg je van ons een voucher van € 15*. Dit cadeau wordt gekoppeld aan je account nadat je geregistreerd bent als lid en kun je direct gebruiken.

ontdek nu
Wij wensen je veel plezier bij het shoppen

Het Westwing Team
Laat u inspireren

style 1
style 2
style 3
style 4

.......

*De voucher is 30 dagen geldig. De minimale bestelwaarde bedraagt € 40. De voucher kan niet worden omgewisseld voor contant geld.