Cristy Brandriet | Extra lesgroep in november 2019!

Blog

Extra lesgroep in november 2019!

  • We hebben een extra lesgroep bij de deeltijd vakopleiding Interieurstyling gepland, deze gaat starten op woensdag 27 november 2019. Op dit moment (5-9-2019) hebben we nog plek voor 3 deelnemers.
  • De lesgroep die start op donderdag 21 november 2019 is maximaal gevuld.
  • In maart 2020 starten we nog met een lesgroep op de maandagavond. De exacte startdatum wordt zo snel mogelijk op de opleidingspagina geplaatst. We wachten nog op de data voor de landelijke EHCB examens in november/december 2020, want daar stemmen we onze planning op af en werken we met deze lesgroepen naar toe.

Het is voor ons natuurlijk fantastisch dat er zo vroeg en zoveel belangstelling is voor de interieurstylist opleiding, wij zijn er erg blij mee!  Maar, met meer belangstellenden dan beschikbare lesplekken betekent dat ook geregeld dat er mensen achter het net vissen en dàt vinden we wel jammer.

  • We zouden met grotere groepen kunnen gaan werken, in plaats van het maximale aantal  van 12 deelnemers.  Toch kiezen we daar niet voor.
  • Wij zijn geen lesfabriek, het gaat ons niet om volle groepen, juist niet. Wij willen namelijk heel graag dat al onze cursisten een waardevol en erkend vakdiploma Interieurstyling kunnen behalen. Zodat onze cursisten als gediplomeerd interieurstylist aan de slag kunnen gaan in het vakgebied waarvoor ze een passie hebben.  Gelukkig behalen de door ons begeleide cursisten relatief zeer goede examenresultaten en ligt het slagingspercentage van de door ons begeleide cursisten flink boven het landelijke gemiddelde.
  • Dus, ondanks het bijkomende nadeel dat we veel belangstellenden niet kunnen plaatsen in onze lesgroepen Interieurstyling blijven we de ingezette weg volgen.
Wat kun jij doen als je lang moet wachten op de lessen interieurstyling?
  • Als jij geen plekje meer kon krijgen in november 2019 dan is deelname in maart 2020 voor jou wellicht een optie?
  • Als je heel graag eerder had willen beginnen met de opleiding Interieurstyling dan is het heel begrijpelijk als je ervoor zou kiezen om elders een opleiding te volgen. Als jij toch ècht liever bij ons de opleiding wilt volgen dan zou je een positieve draai kunnen geven aan de (wacht)periode tot aan de cursus start. Je zou je bijvoorbeeld kunnen verdiepen in diverse softwareprogramma’s waarmee je jouw interieurplannen optimaal kunt verwerken/lay-outen.  Of je zou kunnen leren te werken met een 3D ontwerpprogramma.
  • Als je nog eens goed onze opleidingsbeschrijving leest en aan de hand daarvan een persoonlijke afweging maakt waarin  jij jezelf nog  zou kunnen ontwikkelen en/of waar je interesses naar uitgaan dan krijg je wellicht inspiratie en ideeën voor  een goede invulling van de tussenliggende periode.  Immers, alles wat je voor cursus aanvang hebt geleerd kun je al op de eerste cursusdag toepassen. Je instapniveau wordt hoger en dat helpt natuurlijk alleen maar mee om de opleiding Interieurstylist optimaal te kunnen volgen en af te ronden.
  • Als je ideeën hebt en deze even met je docente Cristy Brandriet wilt doorspreken dan kan dat altijd. Heb je even een klankbord nodig om tot ideeën te komen, dan kan dat natuurlijk ook. Op de dinsdag-  en donderdagmorgen van 09:00 – 11:00 uur is ze over het algemeen telefonisch bereikbaar voor (aspirant) cursisten. Neem gerust contact op!