Cristy Brandriet | Westwing concepting

Blog

Westwing concepting

Westwing Home and Living is een online shoppingclub waarvan je (gratis en vrijblijvend) lid kunt worden. Als lid krijg je toegang tot een inspirerend magazine en per email interessante meestal kortdurende aanbiedingen voor je interieur.  Hierbij kan hierbij bijvoorbeeld gaan om (design)meubels, lampen, keukenspullen en accessoires.

Dat op zich is misschien nog niet zo bijzonder, maar
Westwing is meester in het selecteren van een voortdurend vernieuwende collectie en toont de hierin opgenomen producten, op een niet te evenaren, zeer inspirerende wijze binnen bepaalde thema’s of interieurstijlen

Westwing creeërt en visualiseert hiermee concepten die de consument al een heel eind op de goede weg helpen met de interieurvormgeving en -styling.
Het loont zeker om er in ieder geval een kijkje te nemen..


Westwing Home & Living

Westwing
NEDERLANDS 1. SHOPPINGCLUB
VOOR HOME & LIVING
.......
NEDERLANDS 1. SHOPPINGCLUB VOOR HOME & LIVING
Beste XXX,

Bij Westwing Home & Living vind je alles om jouw huis een stijlvolle update te geven. Shop hier de mooiste, meest bijzondere accessoires en meubels van bekende merken en jonge designers met kortingen tot 70%!

De toegang tot Westwing is gelimiteerd. Alleen geregistreerde leden hebben toegang tot onze exclusieve aanbiedingen. Registreer je nu
gratis en geniet elke dag van onze speciale shop ervaring.

Om je welkom te heten in de shop krijg je van ons een voucher van € 15*. Dit cadeau wordt gekoppeld aan je account nadat je geregistreerd bent als lid en kun je direct gebruiken.

ontdek nu
Wij wensen je veel plezier bij het shoppen

Het Westwing Team
Laat u inspireren

style 1
style 2
style 3
style 4

.......

*De voucher is 30 dagen geldig. De minimale bestelwaarde bedraagt € 40. De voucher kan niet worden omgewisseld voor contant geld.