Cristy Brandriet | CBI_BH_introductiedocument

CBI_BH_introductiedocument

  1. In deze training komen alle styling gerelateerde onderwerpen, die al bij de de vakopleiding Interieurstyling werden behandeld, slechts summier aan de orde.
  2. De focus wordt gelegd op het ontwerpen en uitwerken van een woonkamer en meerdere badkamers, keukens, slaapkamers, aanzichten, perspectieven en uiteindelijk de examenopdracht.
  3. Je moet voor het theoretisch examen wel de hele inhoud van de methode Binnenhuisarchitectuur bestuderen.
  • Soms zullen we een opdracht maken uit de methode, maar ik zal ook vaak eigen opdrachten aanleveren tijdens de lessen die je gaat uitwerken. Tijdens de volgende les worden alle uitgewerkte opdrachten in de groep besproken, zo zie je ook hoe je medestudenten de opdracht hebben benaderd en uitgevoerd.
  • Aangezien jullie al een relatief hoog niveau van werken en visualiseren hebben opgedaan bij de opleiding Interieurstyling stappen we in op dat niveau.
  • De uitleg die aan de linkerzijde van deze pagina wordt gegeven verwijst niet per definitie naar de opdrachten uit het boek, deze geven een algemene uitleg en kunnen ook gebruikt worden bij de separate opdrachten die ik tijdens de lessen aanlever.

We gebruiken de nieuwe methode bij de vakopleiding Binnenhuisarchitectuur, bestaand uit de onderstaande delen. Klik in de covers om de boeken te bestellen bij Bol.com.

Cover van deel 1: De basis van het interieurontwerp, Cristy Brandriet

Cover van deel 2: Het interieurontwerp uitgewerk., Cristy Brandriet

Daarnaast zijn de onderstaande boeken verplicht,  “Drawing for interior designers” kun je eventueel ook via de link (gratis) downloaden.

[/vc_column][/vc_row]