Cristy Brandriet | Interieuropleidingen

Interieuropleidingen

Cristy Brandriet Interieuropleidingen

Klik hieronder op de voor alles over ons lesinstituut.

Over CBI


 • Bij onze avondopleidingen Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur voor interieurstylisten  in Enschede wordt, net als bij de meeste andere interieuropleiders in Nederland, gewerkt met mijn opleidingsmethodes. Het spreekt voor zich dat ik als auteur van de studieboeken als geen ander thuis ben in de materie.
 • Bij CBI word je altijd en alleen door mijzelf begeleid, je hebt niet te maken met wisselende en/of onervaren docenten.
 • Onze cursusprijs ligt een stuk lager dan bij de grote instituten terwijl de resultaten van onze cursisten over het algemeen beter zijn.
 • Natuurlijk wil je dat zelf objectief kunnen vergelijken daarom hebben we de kosten/baten van onze opleidingen in vergelijking tot andere instituten voor je op een rijtje gezet:
 • Je kunt de CBI opleidingen Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur afronden met een erkend examen waarmee je een internationaal erkend MBO 4 diploma kunt behalen. 
  • Vanaf 2002 tot heden ontwikkel en verzorg ik binnen mijn eigen lesinstituut CBI interieuropleidingen. Onze leslocatie is gevestigd in Enschede.
  • Mijn interieuropleidingen zijn geënt op een jarenlange ervaring als interieurontwerper/interieurstylist, docent en auteur van diverse studiemethodes, die in heel Nederland bij interieuropleidingen worden gebruikt.
  • De belangrijkste examineringsinstantie voor de interieurbranche (het EHCB) neemt de door mij ontwikkelde studiemethodes voor Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur als uitgangspunt bij de inhoud van de examens en de toetsing van het niveau van de kandidaten.
  • Gedurende vele jaren begeleid ik groepen succesvol naar de Landelijke EHCB examens Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur. Onze cursisten doen het relatief zeer goed bij de landelijke, erkende examens.  Niet alleen slaagt vrijwel iedereen die door ons begeleid is naar het examen, maar ook met zeer goede cijfers. Een slaag garantie kunnen we je niet geven, maar we doen wel ons uiterste best om je naar het gewenste niveau te begeleiden.
  • Wij focussen in de opleiding dan ook sterk op de inhoud en opzet van de examens. Onze opleidingen zijn geen hobby opleiding (waar overigens niets mis mee is) Natuurlijk bepaal je zelf of je examen wilt gaan doen, maar in onze opzet gaan we er wel van uit!

Zaterdag 23 Februari 2019

Leslocatie in Enschede

Update interieuropleidingen
In december 2018 zijn ze alweer allemaal geslaagd!!!

Van onze lesgroepen op de maandag en woensdag die waren gestart in maart 2018  bij de vakopleiding Interieurstyling is in december 2018 wederom iedereen geslaagd voor het mondelinge examen waarbij ze de door hen gemaakte examenopdrachten moesten presenteren en toelichten.

We zijn er met z’n allen super blij mee!!

Successtory's
Vakopleiding Interieurstyling november 2019

Op 25 maart 2019 starten we op de maandagavonden weer met de vakopleiding Interieurstyling.

 • Deze lesgroep is inmiddels vol en dat geldt ook voor de reservelijst. Dus, helaas kun je bij deze groep niet meer instromen.
 • De eerstvolgende mogelijkheid om te starten met de vakopleiding Interieurstylist is bij de donderdagavond groep die zal starten in november 2019. De exacte startdatum stemmen we af op de geplande EHCB examens in mei en juni 2020, zodra deze data bekend zijn vind je hier de datum waarop we gaan starten.
 • Je kunt als je wilt alvast (voor)aanmelden voor die groep.

Aanmelden?

Lees even onze blog als je nog een poosje moet wachten op de eerstvolgende cursusstart, wij geven je tips waarmee je die tijd nuttig kunt gebruiken voor de vakopleiding Interieurstyling!

(voor)aanmelden?
Op 1 november 2018 zijn we op de donderdagavonden weer gestart met een maximaal gevulde lesgroep bij de vakopleiding Interieurstyling.
 • De examens voor deze groep zullen in mei/juni 2019 worden afgenomen.