Cristy Brandriet | DIY interieurstylist cursus

DIY interieurstylist cursus

Bij een groot aantal interieuropleidingen in Nederland worden bij de opleiding Interieurstyling de door mij geschreven cursusboeken gebruikt.

Deze boeken vormen samen een complete onderwijsmethode.

De inhoud en opzet van de methode Interieurstyling ligt ook ten grondslag aan de opzet, inhoud  en toetsing van het landelijke examen Interieurstyling dat afgenomen wordt door het EHCB.

Voor het gebruik van de DLO Interieurstyling is het noodzakelijk om je eenmalig te registeren. Daarna heb je onbeperkt toegang tot alle relevante bestanden, uitleg en informatie bij de opdrachten uit de methode Interieurstyling.

Nadelen aan DIY studeren

Bij de DIY cursus Interieurstyling krijg je weliswaar toegang tot de DLO met veel extra uitleg en informatie, maar de opdrachten uit de boeken moet je zonder de begeleiding door en terugkoppeling van een vakdocent of opleidingsinstituut maken.
Bij zelfstudie kan het lastig zijn om te beoordelen of je de opdrachten op de goede manier aanpakt en hoe je niveau van werk is.

De DLO werd in de eerste instantie opgezet voor NTI studenten Interieurstyling. Jij mag hiervan gebruikmaken, maar zult dus af en toe verwijzingen op de DLO tegenkomen naar (afspraken en voorzieningen die gelden voor studenten Interieurstyling bij) het NTI. Vanzelfsprekend gelden deze zaken niet voor de DIY Interieurstylisten.

naar de DLO startpagina

Speciaal bedoeld voor degenen die er, om welke redenen dan ook,  niet voor kiezen bij ons in Enschede de avondopleiding Interieurstyling  te volgen en de methode Interieurstyling liever op eigen houtje willen doorwerken is deze pagina opgezet.

  • Als jij de boeken Interieurstyling hebt aangeschaft mag jij namelijk ook gebruikmaken van de digitale leer- en inspiratie omgeving die ik heb opgezet voor NTI studenten die de opleiding Interieurstyling volgen.
  • Zo kun je het maximale rendement halen uit de boeken en je kennis en vaardigheden met de  DIY cursus Interieurstyling gaandeweg steeds meer vergroten.

Examentraining Interieurstyling

Voor de mensen die de DIY interieurstylingcursus hebben gedaan is het in principe mogelijk om mee te doen aan onze examentraining Interieurstyling. Maar, je moet dan wel aan kunnen tonen dat je werk op voldoende niveau blijkt te zijn.

De inschrijvers zonder vooropleiding vragen we om ons een CD toe te sturen waarop een selectie van gemaakt werk is opgenomen.

Aan de hand hiervan kunnen wij een eerlijke inschatting maken of je niveau van dien aard is dat er een goede kans van slagen is om met onze training het examen Interieurstyling aan te kunnen. Is dat het geval, dan kun je instromen in de training.

Lees ook mijn interieurblogs