Cristy Brandriet | Interieurinspiratie

Interieurinspiratie

→ Registreer je eenmalig

Geregistreerde gebruikers kunnen onbeperkt gebruikmaken van de inspiratie en leeromgeving.   Je vindt hier blogs, huis & interieur nieuws, inspiratiebeelden,  de TV programmering over wonen, branche- en opleidingsinformatie, leuke aanbiedingen voor wonen & sfeer, de nieuwste wooncollecties en nog veel meer . Ik hoop dat je deze pagina graag en vaak blijft bezoeken! handtekeningCristy 2

Maandag 27 Mei 2019

Inspiratie kijken

Ontmoet de Woonindustrie!

Woonprogramma’s op TV

Super blij en trots, alweer 100% geslaagd!

Alle door ons begeleide cursisten die meededen aan het  EHCB examen Interieurstyling  in november en december 2018 zijn geslaagd en hebben het erkende en begeerde vakdiploma binnen!!

Zo geweldig!!

Opleidingen Interieurstylist 2019
  • Op maandag 25 maart 2019 gaan we weer starten met een nieuwe lesgroep bij de vakopleiding Interieurstyling.
  • Deze lesgroep wordt opgeleid voor en begeleid naar de landelijke examens in november (schriftelijk) en december (mondeling) 2019.
  • Deze groep is inmiddels vol. De eerstvolgende mogelijkheid om te starten in november 2019.
  • Wil jij in de november groep starten? Meld je dan zo snel mogelijk aan om je te verzekeren van een plekje, over het algemeen zijn er namelijk meer belangstellenden dan cursusplaatsen, want wij werken met een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers.
Inschrijven?
Googe__Community

Sluit je aan bij onze nieuwe Home & Style concepting community voor interieurstylisten op Google+. Je vindt daar heel veel informatie over stalen, meubelmerken, accessoires en nog veel meer voor  het uitwerken van jouw interieurplannen.

 Interieurbladen
Bekijk ook eens bladen die je normaal gesproken niet leest, zo voorkom je dat je vastroest in je eigen stijl en krijg je beslist meer inspiratie en originele ideeën!

vtwonen.nl , Eigenhuis & interieur, House & Gardens, Decor, MTC, Linda Wonen, Residence, Schöner Wohnen, Elle Decor, etc.

Pinterest
Zó leuk, leerzaam en inspirerend dat je echt iets mist als je er nog niet mee werkt!!
  • Je vindt op Pinterest heel veel door de gebruikers verzamelde inspiratiebeelden over interieurs en informatie over leuke interieurproducten.
  • Doe je een interieurvakopleiding? Dan is het heel handig om op Pinterest te kijken, maar vooral ook om zelf te pinnen!
  • Wij zijn er aan verslingerd en hebben over allerlei onderwerpen uit de binnenhuisarchitectuur en interieurstyling borden gemaakt!
  • Ben jij nog niet actief op Pinterest? Lees dan even onze blog over het gebruik ervan.

 

vtwonen strandcampagne