Cristy Brandriet | Interieurinspiratie

Interieurinspiratie

→ Registreer je eenmalig

Geregistreerde gebruikers kunnen onbeperkt gebruikmaken van de inspiratie en leeromgeving.   Je vindt hier blogs, huis & interieur nieuws, branche- en opleidingsinformatie, leuke aanbiedingen voor wonen & sfeer, de nieuwste wooncollecties en nog veel meer . Ik hoop dat je deze pagina graag en vaak blijft bezoeken! handtekeningCristy 2

Maandag 6 April 2020

Inspiratie kijken

Super blij en trots, in juni 2019 is alweer 100% geslaagd!

Alle door ons in Enschede opgeleide en begeleide cursisten die meededen aan het mondelinge EHCB examen Interieurstyling in juni 2019 zijn geslaagd!!

Het was een zeer uitvoerige en pittige klus om de twee totaalplannen die voor het examen gemaakt moetsten worden volledig uit te werken en vervolgens te presenteren voor de examencommissie. Maar, het niveau van werk was prima en de presentatie bij het mondelinge examen ook.

 

Wederom is iedereen geslaagd, geweldig! Top gedaan allemaal!!!

 

Opleidingen Interieurstylist 2019/2020

Kijk op de opleidingspagina’s Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur voor de startdata!

Inschrijven?
 Interieurbladen
Bekijk ook eens bladen die je normaal gesproken niet leest, zo voorkom je dat je vastroest in je eigen stijl en krijg je beslist meer inspiratie en originele ideeën!

vtwonen.nl , Eigenhuis & interieur, House & Gardens, Decor, MTC, Linda Wonen, Residence, Schöner Wohnen, Elle Decor, etc.

Pinterest
Zó leuk, leerzaam en inspirerend dat je echt iets mist als je er nog niet mee werkt!!
  • Je vindt op Pinterest heel veel door de gebruikers verzamelde inspiratiebeelden over interieurs en informatie over leuke interieurproducten.
  • Doe je een interieurvakopleiding? Dan is het heel handig om op Pinterest te kijken, maar vooral ook om zelf te pinnen!
  • Wij zijn er aan verslingerd en hebben over allerlei onderwerpen uit de binnenhuisarchitectuur en interieurstyling borden gemaakt!
  • Ben jij nog niet actief op Pinterest? Lees dan even onze blog over het gebruik ervan.