Cristy Brandriet | Hoe kun je jezelf aanmelden voor de interieurstyling opleiding?

Blog

Hoe kun je jezelf aanmelden voor de interieurstyling opleiding?

Er is veel belangstelling voor onze vakopleiding Interieurstyling, waarschijnlijk heeft dit veel te maken met het feit dat wij inzetten op kleinschaligheid en een goede persoonlijke begeleiding van alle kandidaten. Daarom werken we met kleine groepen (minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers).

Doordat onze lesgroepen altijd en alleen door Cristy Brandriet worden begeleid kunnen we slechts 6 lesgroepen per jaar aanbieden, deze groepen starten over het algemeen in maart en oktober.

  • Een belangrijk voordeel van onze methode is dat de deelnemers en Cristy Brandriet intensief met elkaar optrekken, van elkaar leren en elkaar stimuleren. Zo groeien onze cursisten in relatief korte tijd naar een hoog niveau. Dat hoge niveau blijkt wel uit het 100% slagingspercentage in de afgelopen twee jaren van alle door ons begeleide cursisten die deelnamen  aan het landelijke examen Interieurstyling bij het EHCB.
  • Een nadeel van de kleinschalige opzet van onze opleiding Interieurstyling is dat er vaak meer belangstellenden zijn dan beschikbare cursusplekken. Het is dus van belang om je tijdig aan te melden.
  • Weet jij zeker dat je wilt/kunt meedoen? Met een aanmelding kun je ervoor zorgen dat jij wordt geplaatst in de groep van je keuze, mits er op dat moment nog plek is in die groep.
  • Je kunt ook kiezen voor een vrijblijvende voor-aanmelding, waarmee je tijdelijk een plekje reserveert in een geplande lesgroep. Je legt je met een voor-aanmelding dus nog niet vast, maar je bent niet verzekerd van deelname, want bij de plaatsing in een lesgroep krijgen degenen met een aanmelding voorrang.

Hoe kun je jezelf voor onze vakopleiding Interieurstyling aanmelden?

  1. Stuur ons een mail met in de onderwerpregel: Aanmelding Interieurstyling (gevolgd door de aangekondigde startdatum)
  2. Vermeld je naam, adres en mobiele telefoonnummer.
  3. Als wij nog een plek voor je hebben in de door jou aangegeven lesgroep bevestigen we je aanmelding en geven we je een uitleg over de benodigde cursusmaterialen en de financiële afhandeling van je aanmelding.
  4. Je lesplek is gegarandeerd als wij het verschuldigde cursusgeld, binnen de aangegeven betalingstermijn, hebben ontvangen.
  5. Lees voor je jezelf aanmeldt wel even goed de annuleringsregeling die geldt voor alle bij ons ingeschreven cursisten.