Cristy Brandriet | Interieuropleidingen

Interieuropleidingen

Cristy Brandriet Interieuropleidingen

Over CBI


 • Bij onze avondopleidingen Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur voor interieurstylisten  in Enschede wordt, net als bij de meeste andere interieuropleiders in Nederland, gewerkt met mijn opleidingsmethodes. Het spreekt voor zich dat ik als auteur van de studieboeken als geen ander thuis ben in de materie.
 • Bij CBI word je altijd en alleen door mijzelf begeleid, je hebt niet te maken met wisselende en/of onervaren docenten.
 • Onze cursusprijs ligt een stuk lager dan bij de grote instituten terwijl de resultaten van onze cursisten over het algemeen beter zijn.
 • Natuurlijk wil je dat zelf objectief kunnen vergelijken daarom hebben we de kosten/baten van onze opleidingen in vergelijking tot andere instituten voor je op een rijtje gezet:
 • Je kunt de CBI opleidingen Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur afronden met een erkend examen waarmee je een internationaal erkend MBO 4 diploma kunt behalen. 
 • Wij focussen sterk op de inhoud en opzet van de examens. Onze opleidingen zijn geen hobby opleiding (waar overigens niets mis mee is) Natuurlijk bepaal je zelf of je examen wilt gaan doen, maar in onze opzet gaan we er wel van uit!

 

 • Vanaf 2002 tot heden ontwikkel en verzorg ik binnen mijn eigen lesinstituut CBI interieuropleidingen. Onze leslocatie is gevestigd in Enschede.
 • Mijn interieuropleidingen zijn geënt op een jarenlange ervaring als interieurontwerper/interieurstylist, docent en auteur van diverse studiemethodes, die in heel Nederland bij interieuropleidingen worden gebruikt.
 • De belangrijkste examineringsinstantie voor de interieurbranche (het EHCB) neemt de door mij ontwikkelde studiemethodes voor Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur als uitgangspunt bij de inhoud van de examens en de toetsing van het niveau van de kandidaten.
 • Gedurende vele jaren begeleid ik groepen succesvol naar de Landelijke EHCB examens Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur. Tot nog toe behaalden we met onze cursisten steeds een 100% slagingspercentage. Een slaaggarantie kunnen we je niet geven, maar we doen wel ons uiterste best om je naar het gewenste niveau te begeleiden.
Alweer 100% slagingspercentage

De cursisten die bij ons in Enschede de opleiding Interieurstyling en/of Binnenhuisarchitectuur voor Interieurstylisten volgden hadden een 100 % slagingspercentage bij de EHCB examens in juni 2017 en in geheel 2016 en 2015 toen het landelijke slagingspercentage rond 87% lag.

Niet iedereen zal uiteindelijk examen afleggen en het zal ook niet altijd lukken om iedereen te helpen slagen, maar we doen er wel alles aan wat in onze macht ligt…

Opleidingen vergelijken

Als je een keuze wilt maken voor een opleiding is het belangrijk dat je de kosten/baten bij de diverse opleiders goed kunt vergelijken. We hebben onze belangrijkste usps voor je op een rijtje gezet:

Geplande CBI interieuropleidingen

De opleidingen en trainingen met toevoeging EHCB bereiden je voor op het bijbehorende examen dat je bij het EHCB kunt afleggen.

Geplande CBI interieurtrainingen

De opleidingen en trainingen met toevoeging EHCB bereiden je voor op het bijbehorende examen dat je bij het EHCB kunt afleggen.

Docentschappen elders
NTI
Leiden,  vanaf 2004 – heden
Interieuracademie
Vestiging Enschede en Doetinchem, van 2007 – 2014
 • Docent Binnenhuisarchitectuur
 • Docent Interieurstyling

Donderdag 29 June 2017

Leslocatie in Enschede

Update interieuropleidingen
 • Op maandag 20 maart en woensdag 29 maart 2017 zijn er weer nieuwe lesgroepen  bij de vakopleiding interieurstyling van start gegaan. Beide groepen gaan het externe EHCB examen doen in november en december 2017.
 • Vanaf 5 oktober 2017  gaan we starten met een nieuwe lesgroep op de donderdagavonden. Deze groep kan de EHCB examens afronden in mei en juni 2018. De aanmelding voor deze groep is op dit moment (nog) open, we hebben nu (28-6-2017) nog maar plek voor één deelnemer, wil jij meedoen? Meld je zo snel mogelijk aan!
 •  meld je dan zo snel mogelijk aan!
 • Vanaf medio maart 2018 zullen we op de maandag- en woensdagavond weer starten met nieuwe lesgroepen. De examens voor deze groepen worden in november/december 2018 afgenomen. Binnenkort vind je hier de exacte data voor de lesstart.
(voor)aanmelden?
[/vc_column]