Cristy Brandriet | Interieuropleidingen

Interieuropleidingen

Cristy Brandriet Interieuropleidingen

Over CBI


 • Bij onze avondopleidingen Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur voor interieurstylisten  in Enschede wordt, net als bij de meeste andere interieuropleiders in Nederland, gewerkt met mijn opleidingsmethodes. Het spreekt voor zich dat ik als auteur van de studieboeken als geen ander thuis ben in de materie.
 • Bij CBI word je altijd en alleen door mijzelf begeleid, je hebt niet te maken met wisselende en/of onervaren docenten.
 • Onze cursusprijs ligt een stuk lager dan bij de grote instituten terwijl de resultaten van onze cursisten over het algemeen beter zijn.
 • Natuurlijk wil je dat zelf objectief kunnen vergelijken daarom hebben we de kosten/baten van onze opleidingen in vergelijking tot andere instituten voor je op een rijtje gezet:
 • Je kunt de CBI opleidingen Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur afronden met een erkend examen waarmee je een internationaal erkend MBO 4 diploma kunt behalen. 
 • Wij focussen sterk op de inhoud en opzet van de examens. Onze opleidingen zijn geen hobby opleiding (waar overigens niets mis mee is) Natuurlijk bepaal je zelf of je examen wilt gaan doen, maar in onze opzet gaan we er wel van uit!

interieurstylist

 

 • Vanaf 2002 tot heden ontwikkel en verzorg ik binnen mijn eigen lesinstituut CBI interieuropleidingen. Onze leslocatie is gevestigd in Enschede.
 • Mijn interieuropleidingen zijn geënt op een jarenlange ervaring als interieurontwerper/interieurstylist, docent en auteur van diverse studiemethodes, die in heel Nederland bij interieuropleidingen worden gebruikt.
 • De belangrijkste examineringsinstantie voor de interieurbranche (het EHCB) neemt de door mij ontwikkelde studiemethodes voor Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur als uitgangspunt bij de inhoud van de examens en de toetsing van het niveau van de kandidaten.
 • Gedurende vele jaren begeleid ik groepen succesvol naar de Landelijke EHCB examens Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur.
 • In 2015 bereikten onze examenkandidaten het optimale slagingspercentage van 100%. Ook 2016 begon goed met 100% slagingspercentage van onze kandidaten bij het examen Binnenhuisarchitectuur in maart.
 • Een slaaggarantie kan niet worden gegeven, maar we doen wel ons uiterste best om je naar het gewenste niveau te begeleiden.

Opleidingen vergelijken

Als je een keuze wilt maken voor een opleiding is het belangrijk dat je de kosten/baten bij de diverse opleiders goed kunt vergelijken. We hebben onze belangrijkste usps voor je op een rijtje gezet:

De cursisten die bij ons de opleiding Interieurstyling en/of Binnenhuisarchitectuur volgden hadden een 100 % slagingspercentage bij de EHCB examens in 2015.  Het landelijke slagingspercentage lag rond de 87%.

Niet iedereen zal uiteindelijk examen afleggen en het zal ook niet altijd lukken om iedereen te helpen slagen, maar we doen er wel alles aan wat in onze macht ligt…

Het jaar 2016 begon gelukkig al weer prima: in maart zijn al onze Binnenhuisarchitectuur cursisten voor hun examen geslaagd.

Geplande CBI interieuropleidingen

De opleidingen en trainingen met toevoeging EHCB bereiden je voor op het bijbehorende examen dat je bij het EHCB kunt afleggen.

Geplande CBI interieurtrainingen

De opleidingen en trainingen met toevoeging EHCB bereiden je voor op het bijbehorende examen dat je bij het EHCB kunt afleggen.

Docentschappen elders
NTI
Leiden,  vanaf 2004 – heden
Interieuracademie
Vestiging Enschede en Doetinchem, van 2007 – 2014
inspiratiepagina_cristy_brandriet

Donderdag 8 December 2016

Leslocatie in Enschede

Update interieuropleidingen
 • Momenteel zijn twee lesgroepen die ik begeleid bij de vakopleiding Interieurstyling in Enschede hard aan het werk met de examenopdracht voor het examen in december 2017.
 • Op donderdag 13 oktober 2016 zijn we weer  gestart met een maximaal gevulde groep cursisten bij de avondopleiding interieurstyling in Enschede. Deze groep zal in het voorjaar van 2017 EHCB examen gaan doen.
 • Op maandag 20 maart 2017 gaan we weer met een lesgroep Interieurstyling gaan starten en in oktober 2017  op de donderdagavonden met een 2e groep.
 • Bij voldoende deelnemers starten in maart 2017 op de woensdagavonden ook met de avondopleiding binnenhuisarchitectuur voor interieurstylisten in Enschede.
 • Twee keer per jaar verzorgen we de Individuele examenbegeleiding Interieurstyling
  • Begeleiding van een aantal kandidaten naar het mondelinge EHCB examen Interieurstyling
  • Coaching van examenkandidaten bij het uitvoeren van de examenopdracht die 8 weken voor het examen aan de ingeschreven examenkandidaten wordt verstuurd.

  Als je serieus overweegt om mee te doen is het handig als jij jezelf voor-inschrijft, jij reserveert op deze manier geheel vrijblijvend een cursusplek en wij krijgen inzicht in  het aantal belangstellenden voor de betreffende opleiding.

  Voorinschrijvers worden enkele weken voor de cursusstart benadert met een mail over de cursusstart en de procedure die je kunt volgen als jij je daadwerkelijk wilt inschrijven.

[/vc_column]
nti opleiding interieurstyling
nti opleiding interieurstyling