Cristy Brandriet | Ontwerp op maat

Ontwerp op maat

In aanvulling op het Persoonlijk Interieuradvies kan Cristy voor onderdelen van of je gehele interieur een uniek en gepersonaliseerd interieurplan maken.

Denk hierbij aan een kleurenplan, een meubelplan, badkamer- of keukenontwerp en een verlichtingsplan. Daarnaast behoren een accessoires- en stylingvoorstel tot de mogelijkheden.

Uitgaande van jouw (nieuwbouw) ruimten, leefsituatie, wensen, smaak en voorkeurs interieurstijl maakt Cristy een persoonlijk, sfeervol, effectief en origineel ontwerp. Voor de decoratieve onderdelen worden de plannen uitgewerkt op o.a.  moodboards, stalenborden en voor de logistieke onderdelen wordt gebruik gemaakt van een 3D ontwerpprogramma.

Zo worden alle gemaakte keuzes en combinaties voor je interieur duidelijk en krijg je vooraf een realistisch beeld van het uitgevoerde interieur.  Hiermee weet je waar je voor kiest! Voordeel van uitgewerkte plannen is ook, dat je er makkelijk vaklui en leveranciers mee kunt aansturen.

Op de  referentiepagina kun je een indruk krijgen van Cristy’s werkwijze en opdrachtgevers en bezoek de pagina over onze interieuradviezen voor meer concrete informatie per dienst.

Wil je graag even overleggen over de mogelijkheden?  Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op 074-2782580.