Cristy Brandriet | Waarom zou je bij ons de opleiding interieurstyling volgen?

Blog

Waarom zou je bij ons de opleiding interieurstyling volgen?

 

diploma_halen-met-interieuropleiding_enschede

  • Cristy Brandriet is auteur van de studieboeken die worden gebruikt bij de opleiding Interieurstyling. Cristy is dus zeer goed ingevoerd in de materie. Deze door haar ontwikkelde cursusboeken Interieurstyling worden in heel Nederland gebruikt bij interieuropleidingen.
  • Het EHCB, het grootste en erkende examenbureau voor Interieurvakopleidingen neemt haar boeken als uitgangspunt voor de opzet en inhoud van de examens Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur.
  • Cristy heeft een lange ervaring als docent en heeft al vele cursisten met succes voorbereid op het landelijke EHCB examen dat opleidt voor een MBO niveau 4 vakdiploma dat in Nederland en Europa wordt erkend.
  • De lessen worden altijd verzorgd door Cristy, je hebt niet te maken met wisselende en/of onervaren docenten, dit is helaas wel vaak het geval bij de grotere lesinstituten.
  • Je krijgt toegang tot een voor anderen niet beschikbare, unieke digitale leeromgeving waarop je allerhande informatie en voorbeelden kunt vinden, vooral ook van EHCB examenkandidaten die zijn geslaagd! Dit laatste blijkt voor de cursisten een belangrijk pluspunt, omdat ze zo een referentiekader van het niveau waar naar toegewerkt moet worden
  • Het slagingspercentage lag voor de door Cristy in eigen opleidingsinstituut begeleidde examenkandidaten in 2015 op 100%, waar het landelijke gemiddelde slagingspercentage lag rond de 87% (sommige grote instituten wisten dit gemiddelde percentage niet te behalen..) Een slaaggarantie kan niet worden gegeven, maar er wordt wel alles gedaan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het Interieurstyling examen.
  • De prijs van de vakopleiding interieurstyling die wordt verzorgd door Cristy  is relatief laag (in verhouding tot andere opleiders en de slagingspercentages zijn dus relatief hoog. Lees ook nog even de blog die Cristy over de kosten/baten vergelijking tussen interieuropleidingen heeft geschreven.