Cristy Brandriet | Past onze deeltijdopleiding interieurstylist bij jou?

Blog

Past onze deeltijdopleiding interieurstylist bij jou?

Of onze opleiding Interieurstylist bij jou past is iets om goed te overwegen, voor je jezelf aanmeldt voor de vakopleiding.

Het is belangrijk dat je een goede inschatting maakt of de inhoud en opzet van de opleiding bij jou passen en of je de verwachte (intensieve) tijdsbesteding gedurende de opleiding en het EHCB examen  kunt opbrengen. Hou ook rekening met een eventuele reistijd naar onze leslocatie in Enschede.

Naast je interesse voor het vakgebied en je mogelijke talenten op het gebied van styling is het echt belangrijk dat je ook rekening houdt met dit soort aspecten.

  • Lees daarom voor je jezelf (voor)aanmeldt voor de opleiding eerst serieus de beschrijving van de opleiding Interieurstyling door. Herken je jezelf in de omschrijving en hebt je echt zin om te beginnen? Natuurlijk zijn wij dan erg blij met je aanmelding.
  • Mocht je interesse hebben, maar ook nog vragen of twijfels neem dan dus gerust contact met ons op. Bellen kan natuurlijk ook, ons nummer is: 074-2782580, zijn we niet bereikbaar? Dan kun je ons ook sms/app-en via: 06-23825811.