Cristy Brandriet | Referenties

Zakelijke opdrachtgevers

Mijn zakelijke opdrachtgevers komen uit zeer verschillende branches en vragen altijd maatwerk, wat een grote uitdaging voor me is.
Hieronder een greep uit de zakelijke opdrachten:
Kantoren, kantines, entree’s, recepties, vergaderruimtes, klaslokalen, landgoeden, onderwijs, spreekkamer, relaxruimtes, huisstijladviezen, vakopleiding interieurstyling, vakopleiding binenhuisarchitectuur, training persoonlijke verkoop, boeken, materialen-& kleurenconcepten, examinering, bootinterieurs.

Particuliere opdrachtgevers

Voor en met mijn particuliere opdrachtgevers heb ik voor allerlei typen woningen,leefsituaties en smaken vele verschillende projecten uitgevoerd.
Hier een greep uit de spontane reacties van mijn opdrachtgevers.
Fam. Visser, Overdinkel

Dankjewel Cristy! Ik ben er echt ontzettend blij mee, onze laatste sessie en vooral ook deze nieuwe beelden heeft vooral mij veel meer inzicht gegeven in hoe een uitbouw er uit zou komen te zien, ook zo met dat extra zitje achter in de kamer – ik zie me al helemaal zitten :-). Ik sta er nu veel positiever in, in die hele uitbouw. En wat de inrichting zelf betreft: die vonden we al heel mooi, en nu met die iets gewijzigde haard en de grijswitte tint op de muren en de raambekleding is ’t nog mooier geworden. Goeie tips ook – dank daarvoor!

Marcel & Jeannette

Nathasja en Jeroen, Borne

Goedenavond Cristy,

 

De armaturen zijn wij bijna uitgekomen en de badkamer gelukkig ook.

We hebben niks veranderd aan je lichtplan, we zijn er super blij mee. Het is wel een investering aan lampen, maar dit is absoluut jammer als we dit nu niet goed regelen. Enige wat we misschien nog willen is in de toekomst, indien nodig is de styling van de benedenverdieping. Maar dan moet het huis eerst af zijn;-)

Met vriendelijke groet,

Jeroen & Nathasja
Volg het bord Verlichtingsplan voor moderne woning in loft stijl in Borne, Overijssel van Cristy Brandriet Interieurstyling op Pinterest.

Fam. ten Duis, Goor

Ik vond het een heel prettige middag. Fijn om in je keuzes bevestigd te worden. Het is heel plezierig dat je vanuit de aanwezige sfeer denkt en niet de hele zaak op de kop gooit.   Ik heb al wel naar de pastoekasten gekeken maar verder is er nog niet veel gebeurd omdat Toon aan het zeilen is. Maar we gaan er beslist snel mee aan de gang.  

Met vriendelijke groet, Riet ten Duis

Fam. Klieverik, Hengelo

Hoi Cristy,

 

De bijna laatste fase is aangebroken: de gordijnen bij de smalle ramen zijn geplooid en de nieuwe rolgordijnen achter zijn geplaatst.

De ‘Brood’ ontbreekt nog maar de lijst zal eind volgende week hopelijk klaar zijn!

Wat een klus om je kamer op te knappen, maar het resultaat is er. Iedereen die de kamer ziet is erg verrast, maar vindt alles heel mooi geworden!

Ik heb je via nog een mail de foto vd bijna laatste fase opgestuurd!

Met vriendelijke groet,

Elly Klieverink

cb283,shutterstock

Edwin en Rianne, Hengelo

Dag Cristy,

 

Hier weer een berichtje van Edwin en Rianne onze ‘verbouwing’ is inmiddels een heel eind gevorderd en we zouden jou graag nog een keer willen vragen om ons van een advies te voorzien voor een paar laatste zaken.

 

De wanden en al het houtwerk is geschilderd, de inbouwkast en tv meubel staan/hangen en morgen komt de nieuwe vloer. Eindelijk…we zijn zo benieuwd hoe dat wordt!

De kasten zijn perfect, we hadden meteen al het idee dat ze al heel lang in onze kamer waren, alsof ze er gewoon ‘horen’.

We hebben inmiddels ook een bank uitgezocht; de ‘Fox’ van Montis. Een hoekbank> met losse poef die we evt. als tafeltje kunnen gebruiken. Deze bank past precies in de hoek voor het ‘aquariumraam’. We hebben daar nog wat verwarmingsbuizen weg laten werken.

Nu het bijna klaar is, hebben we nog een paar vragen over de ‘finishing touch’;

Hoe kunnen we de verlichting het beste doen, wat te doen we met de nis naast de openhaard en wat we met de lange wand. Ik heb daar zelf op zich wel een ideetje bij.

Is het een mogelijkheid om weer op een avond af te spreken?

Groetjes,

Karin, Almelo

Hallo Cristy,
Ik wil je even laten weten dat inmiddels de muren en vloer klaar zijn, het is erg mooi geworden. De strakke witte plinten doen ook veel!

Volgende week worden ze nog in de kleuren van de muur geschilderd.
Voor de verlichting krijgen we iemand van een lampenzaak op bezoek, die we jouw plan en suggesties hebben laten zien, dus daar moeten we dan wel uit kunnen komen.

Ik mail je nog wel wat foto’s als we de meubels op de plek hebben!
De Eames stoelen komen vandaag en we zijn bezig met een ontwerp voor een houten boekenkast van een grijze houtfineer met vierkante deels open, deels gesloten vakken.

De kast wordt open aan de onderkant en achter het onderste deel zit dan de radiator weggewerkt (wel met openingen). Zie schetsje in de bijlage.

De salontafel zouden we ook kunnen laten maken van ditzelfde materiaal. Al met al wordt het heel mooi, het is wel een heel project geworden. Maar absoluut de moeite waard.

We merken door jouw advies en totaalplan nu wel dat het makkelijker is om bijpassende keuzes te maken in de juiste stijl.  Nogmaals dank daarvoor.

Met vriendelijke groet, Karin

cb279,shutterstock

Hannie Beijer, Hengelo

Hallo Cristy,

Eindelijk is het klaar hier in huis.

Er zijn maar enkele adviezen iets anders uitgevoerd. Maar je bent van harte welkom het zelf te komen bekijken.

Wij zijn in elk geval heel blij met het resultaat!

Je boek wordt ook geregeld uitgeleend. Nu heeft onze schilder het in huis.

Als je tijd en zin hebt, zou je dag en tijd kunnen voorstellen.

Hartelijke groet,

Johan en Hannie Beijer
Oxfortstraat, Hengelo

Gerrie en Johan Leeftink, Reutum

Goedemorgen Cristy,

We zijn al bezig met de opknapbeurt dus het is eerder dan gepland, het wordt echt heel mooi!
De meubels duren nog een poos (week 24 ) Maar nu heb ik nog een vraag voor het ophangen van iets aan de muur en voor eventueel een krans op de schouw, is er een systeem om zonder veel gaten te boren iets op te hangen.

Met vriendelijke groet,

Gerrie en Johan Leeftink

Heleen Gorissen, Hengelo

Beste Cristy,

 

Onze verbouwing is in volle gang, de keuken is vorig weekend geplaatst, de gashaard is gisteren gekomen en daar zijn ze nu mee bezig om hem aan te sluiten.

Morgen wordt de parketvloer voor de eerste keer gelakt. Dus je merkt dat gaat helemaal de geode kant op.

De wanden heb je al gezien dus je weet hoe goed het allemaal uitpakt. Ik heb aan die parketlegger gezegd wat je zei over het aflakken.

Hij keek wel zo van…heb je weer zo’n juf die het beter weet.. wel grappig.

Ik ben er nu ook wel een beetje moe van, maar als over een paar daagjes alles weer op de geode plek staat weet ik zeker dat dit helemaal over is.

 

En ik bel je als alles klaar is zeker voor die kop koffie en dan doe ik er ook een gebakje bij.

Groetjes,

Heleen Gorissen

cb310,shutterstock

Karin Hoogenboom-Kerkhof, Hengelo

Beste Cristy,

Het is nu bijna een jaar geleden dat wij ons huis verbouwd hebben.

We genieten hier nog dagelijks van en het behang op de schouw met daarnaast de knalroze muren is nog steeds een grote hit. O

ok jouw advies om boven de eettafel een beetje een oversized lamp te hangen is inmiddels uitgevoerd. De rest van de styling is door drukte een beetje blijven liggen maar daar zijn we nu mee bezig.

Inmiddels word er een ontwerp gemaakt voor een passend TV meubel. Het grote vierkante kleed in donkerantraciet oogt mooi robuust, de zitgroep wordt inderdaad meer naar de haard en het behang getrokken.

Naast de bank komen nog de grote tafellampen met donkere kappen, voor een mooi contrast met de lichte muur.

 

Nu staan we voor de keuze voor de overgordijnen kun jij ons hiervoor nog een suggestie doen? Ik sluit een paar fotos bij zodat je weer even een beeld hebt hoe het er uit ziet.

Met vriendelijke groet,

Karin Hoogenboom-Kerkhof

Marian Jonkman, Hengelo

Hallo Cristy,

Dank je wel voor het verlichtingsplan. Wij zijn erg enthousiast en het lijkt ons een prachtige armatuur.

We gaan waarschijnlijk zaterdagmiddag even kijken om ze ook in het echt te zien.

Ik denk dat je ons goed hebt aangevoeld en we zien helemaal de meerwaarde van deze verlichting in het interieur. Ze zijn wel prijzig, maar het maakt het geheel wel af en het is bijzonder.

 

Ik laat je weten hoe we verder gaan!

Marian Jonkman

Andre & Margreet Koster, Haaksbergen

Hoi Cristy,

We zijn heel tevreden over je interrieur- en kleuradviezen, het is ook erg mooi geworden vinden we zelf!

We wonen er inmiddels alweer drie maanden met veel plezier.

 

De zee-egelmuur is ook FANTASTISCH uitgepakt, we krijgen er veel complimenten over. Dus goed advies van je! Als je in de buurt bent, kom gerust langs. bijgaand nog wat fotootjes.
Groetjes,

André en Margreet Koster

ID_3168_Shutterstock

Mirjam Koster, Hengelo

Beste Christy,

Zoals beloofd wil ik je ook nog even laten weten hoe enthousiast Sabine en ik zijn met de verbouwing en herinrichting van de woning.

 

Wat is de woonkamer giga verbeterd door de andere positie van de keuken en de mooie Bellfires haard die we met jou hulp hebben aangeschaft.

 

Ook de nieuwe kleuren en de styling zijn echt hartstikke van ons en dat helemaal zonder rode stickers…(ha, ha).
Nou, hiermee kun je op je reaktiepagina weer een mooie sier maken dachten wij. Wij zien je dus gauw op ons feestje, de datum zal ik je zsm mailen.
Mirjam Koster

Brian Pantling, Hengelo

Hallo Cristy,

Bedankt voor je snelle reactie en het opsturen van het kleurenplan. Ik ben er bijzonder enthousiast over.

Je hebt de juiste sfeer kunnen weergeven waarin ik mij prettig voel. Dus ik zal grotendeels mijn pandje gaan inrichten conform jouw kleurenplan.

Ik twijfel nog wel een beetje over de kleur paars die je hebt aangegeven op 1 wand in de livingroom.

Ik zat zelf meer te denken aan een lichte kleur bruin, bv Zeester.(nummer 13 op een kleurenkaart van Histor) Maar aan de andere kant is paars ook weer een keer iets anders en wat minder saai ….…. ach, ik heb paasweekend nog om hierover na te denken.
Nogmaals mijn dank voor jouw begeleiding bij mijn keuzes in de wondere wereld van binnenhuisarchitectuur.
Gegroet en een prettig paasweekend !!! Brian Pantling