Cristy Brandriet | CBI_IS_Moodboard_online_3D

CBI_IS_Moodboard_online_3D

Op het abstracte moodboard worden beelden opgenomen die de ontwerper bij de keuzes voor het interieur inspireren qua kleur, materialen, vorm en uitstraling. Het gaat hierbij meestal om beelden die niet direct een link hebben met het uit te voeren interieur. Dit type moodboard wordt door het EHCB gevraagd bij het onderdeel moodboard in de examenuitwerking. Verder lezen

 

Het wordt steeds gebruikelijker om expliciete moodboards in een 3D weergave te maken. Met het onderstaande online tool kun je op een leuke manier oefenen met deze manier van presenteren, of er daadwerkelijk gebruik van maken. Met dit hulpmiddel kun je eventueel ook uit de voeten bij het onderdeel Totaalbeeld in de EHCB examenuitwerking, waarin je een ‘inkijkje’ moet geven op het uitgevoerde interieurplan. Zie ook de examenuitleg.

 

Via het tabblad “Home” ga je naar de interieur afdeling, Je kunt gebruikmaken van een template of als het ware op een wit vel de objecten in perspectief plaatsen. In dat geval kies je voor “Nieuw.”