Cristy Brandriet | DIY Interieurstyling

DIY Interieurstyling

cristy brandriet interieuropleidingen

Cursus interieurstyling

Bij een groot aantal interieuropleidingen in Nederland wordt bij de vakopleiding Interieurstyling de door mij geschreven cursusboeken interieurstyling 1 en interieurstyling 2 gebruikt. Deze boeken vormen samen een complete onderwijsmethode.

De inhoud en opzet van de methode Interieurstyling ligt ook ten grondslag aan de toetsing van het eindniveau van examenkandidaten voor het vakdiploma Interieurstyling door de belangrijkste externe exameninstantie: het EHCB.

In aanvulling op de methode Interieurstyling wordt ook vaak gebruik gemaakt van het basishandboek voor een persoonlijk interieur Interieurbasics.

Naast mijn docentschappen bij een aantal onderwijsinstellingen organiseer en verzorg ik een aantal keer per jaar vaktrainingen. Aan de linkerzijde vind je de trainingen die gepland zijn voor het komende jaar.

In de onderwijsagenda kun je de relevante data opzoeken.

DIY digitale leeromgeving

Speciaal bedoeld voor degenen die er niet voor kiezen om een vakopleiding te volgen bij een opleidingsinstituut en de methode liever op eigen houtje willen doorwerken is deze pagina opgezet.

Jij kunt namelijk ook gebruikmaken van digitale leeromgeving die ik heb opgezet voor de NTI studenten die de vakopleiding Interieurstyling volgen. Je krijgt hiermee toegang tot relevante bestanden, uitleg en informatie bij de opdrachten uit de methode Interieurstyling.

Maar, vanzelfsprekend moet jij het doen zonder de begeleiding door en terugkoppeling van een vakdocent, deelname aan praktijkdagen, e.d.

Mocht je na verloop van tijd toch overwegen om een examen af te leggen, dan kun je eventueel inschrijven voor mijn examentraining. Je kunt je natuurlijk ook nog alsnog inschrijven voor een vakopleiding Interieurstyling, bijvoorbeeld bij het NTI.

naar de DLO startpagina

Lees ook mijn interieurblogs