Cristy Brandriet | Interieuradvies bij jou thuis

Interieuradvies bij jou thuis

Tijdens dit drie uren durend Persoonlijk Interieuradvies kun je aan Cristy al je vragen stellen over jouw interieur.
  • Dit interieuradvies is geschikt als je behoefte hebt aan aanwijzingen op hoofdlijnen omdat je best goed weet wat je mooi vindt en wilt, maar misschien wat minder goed hoe je dit kunt bereiken.
  • Het persoonlijk interieuradvies kan je ook helpen om een andere weg in te slaan voor je interieur, want ‘als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg…’
  • Het persoonlijk interieuradvies is minder geschikt als je liever meer aan de hand genomen wilt worden en/of als je uitgewerkte plannen wilt zien. In dat geval raden we je aan om te kiezen voor onze uitgewerkte interieuradviezen.

De totale indeling (de logistiek), inrichting (materialen, kleuren, meubels, verlichting, kunst) en natuurlijk ook de interieurstyling van de verschillende ruimtes in je woning kunnen worden besproken.

 

Kortom: je kunt met Cristy’s tips en aanwijzingen vaak net iets makkelijker, doeltreffend(er) en verrassender keuzes maken, maar je blijft zelf de regisseur over de (re)styling van jouw interieur!

  • Na haar bezoek krijg je per mail een rapportage waarin de bevindingen en aanbevelingen voor de uitvoering op hoofdlijnen worden samengevat. Soms wordt hierin verwezen naar een Pinterestbord.
  • Cristy blijft telefonisch en of per e-mail beschikbaar als er eventuele vragen zijn naar aanleiding van het advies en de uitvoering ervan.
  • Je krijgt ook het door Cristy geschreven handboek voor een persoonlijk interieur Interieurbasics  waarin allerhande aspecten van de interieurstyling worden uitgelegd en waarmee je ook na haar bezoek verder kunt werken aan het voor jou perfecte interieur.

Kijk nog even op de referentiepagina om een indruk te krijgen van Cristy’s werkwijze en opdrachtgevers.

 

Wil je meer informatie en of gelijk een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op: 074-2782580.

home2