Cristy Brandriet | NTI

Op deze startpagina vind je blogs, nieuws,(branche)informatie en inspiratie voor een stijlvolle, lekker leefbare en originele vormgeving en styling van interieurs.

Maak bovenaan of aan de linkerzijde van de pagina een keuze om naar het opleidingsspecifieke deel van deze DLO te gaan.

Lees je wijzer!

trends

kleuren

Leuke merken

styling

interieurs

educatie

Home Trade Center

Ben jij interieurstyliste of interieurontwerper en op zoek naar een werkplek? Het Home Trade Center in Nieuwegein biedt het je gratis aan! Het Stalenlab kun je van maandag t/m vrijdag gebruiken als flexibele werkplek. Er is heel veel informatie over uiteenlopende interieurproducten te vinden. Zo kan de interieurstylist op één plek een compleet interieuradvies samenstellen, desgewenst samen met de (zakelijke of particuliere) klant. Met een werkplek in het Stalenlab heb je een professionele uitvalsbasis, centraal gelegen in Nederland, werkend tussen allerlei leveranciers van mooie interieurmerken. Je hebt de beschikking over gratis wifi en kantoorproducten zoals een printer zijn aanwezig en tevens kosteloos te gebruiken. Je wordt in het lab zelf omringd door gedegen productinformatie over woontextiel, raambekleding, zonwering, wandbekleding, verf, zachte en harde vloeren en karpetten. Dat is voor jou informatief, inspirerend en reuze handig want je hebt alles op één plek. Je ontvangt je klant in een uitgesproken professionele omgeving: ook goed voor je imago.

Deelnemers aan het Stalenlab zijn o.a.:

Blog archief

Pinterest

Het is handig en vooral ook erg leuk om bij de bestudering van de boeken interieurstyling en deze DLO gebruik te maken van Pinterest.

Je kunt hierop namelijk veel inspiratie over de interieurvormgeving, interieurstyling en interieurproducten vinden. En daarnaast ook veel voorbeeldwerk van cursisten interieurstyling bekijken. Speciaal voor cursisten interieurstyling zijn borden aangemaakt over allerlei onderwerpen uit de studieboeken.

Bekijk het profiel van Cristy Brandriet Interieurvormgeving op Pinterest.
Ben je nog niet bekend met Pinterest lees dan eerst de  blog over het gebruik van Pinterest.

Facebook

Op de facebookpagina van Cristy Brandriet Interieurvormgeving vind je een grote selectie van foto’s van fraaie en inspirerende interieurs, tips over interieurstyling, nieuws over interieurproducten, informatie over evenementen, cursussen en nog veel meer. Volg deze pagina en ontvang automatisch de updates op je eigen tijdlijn!

Vakbladen

Voor ondernemers en werknemers in de woonbranche worden verschillende publicaties uitgebracht. Een overzicht van diverse vakbladen waarin WoonWerk zich met een zekere regelmaat presenteert, vind je hier.