Cristy Brandriet | Ontwerp

Ontwerp

Musthave!

Voor iedereen die interieurs op maat wil ontwerpen, zodat interieurs bruikbaar en leefbaar worden.

In dit handzame boekje zijn de belangrijkste menselijke maten en wat dat betekent voor meubelopstellingen opgenomen.

Omdat interieurs niet alleen stijlvol, origineel en persoonlijk moeten zijn, maar vooral ook leefbaar is het van belang om rekening te houden met een aantal uitgangspunten voor het gebruik. Combineer daarom je kennis over interieurstijlen vooral ook met kennis over menselijke maten en de ergonomie.

In Neuffert Bauentwurfslehre worden alle menselijke maten en gebruiksruimtes in alle denkbare ruimtes, van hotelkamer tot fietsenstalling uitgewerkt. Daarnaast ook tal van andere zaken aangegeven die essentieel zijn voor het menselijk gebruik van ruimtes. Voor de ‘gevorderde’ ontwerper een ‘bijbel’.

Terug naar interieurboekenpagina
De basis van het ontwerpen

In Interieurbasics worden voor de particuliere woning de basisuitgangspunten besproken voor de indeling en inrichting van ruimten. Op een toegankelijke manier worden de gangbare functies van de ruimten en het verwachte gebruik door de bewoners  uitgewerkt.

Prijs € 21,95, binnen 3 a 4 werkdagen bezorgd.

Interieurbasics

Tot 80% minder kwijt aan je (Nederlandse) studieboeken

Interieurdesigner

Deze onderwijsmethode is de nieuwe standaard voor de vakopleiding Binnenhuisarchitectuur. Alles wat belangrijk is voor de indeling, aankleding, vormgeving en styling van interieurs wordt praktisch en toegankelijk behandeld.

Prijs € 69,95, binnen 3 a 4 werkdagen bezorgd.

de_basis_van_het_interieurontwerp

Interieurontwerp