Cristy Brandriet | Over Cristy Brandriet

Over Cristy Brandriet

Cristy Brandriet  werkt sinds 2001 als vrijgevestigd interieurontwerper en interieurstylist in het Overijsselse Hengelo.
Ze was voortrekker van de gepersonaliseerde interieurvormgeving- en styling.  In Nederland heeft ze met deze specialisatie een unieke positie verworven.

Cristy Brandriet ontwikkelt, samen met haar opdrachtgevers, binnen een gekozen interieurstijl en passend bij de leefstijl en smaak van de bewoners originele, onderscheidende en vooral ook persoonlijke totaalconcepten.

Cristy’s interieurconcepten worden volledig in 3D uitgewerkt. Haar opdrachtgevers krijgen hierdoor niet alleen een realistisch maar vooral ook een inspirerend inkijkje in de toekomstige ruimte(n) en de mogelijkheden.

Ze is getraind in het NCS-colorsystem, dat o.a. door Histor gebruikt wordt voor de kleurencollectie.

Op de referentiepagina kun je een indruk krijgen van haar manier van werken, de uitgevoerde opdrachten en haar particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

 

Cristy combineert haar ontwerpwerk vanaf het begin van haar carrière (2001) met doceren en schrijven van interieurboeken en blog’s om haar passie ‘de gepersonaliseerde interieurvormgeving’ zoveel mogelijk te kunnen delen.

Ze ontwikkelt en verzorgt diverse interieuropleidingen in haar eigen opleidingsinstituut.

boek witte achtergrond-1

© Zoe Brandriet

Cristy's blogs