Cristy Brandriet | Interieurinspiratie

Interieurinspiratie

→ Registreer je eenmalig

Geregistreerde gebruikers kunnen onbeperkt gebruikmaken van de inspiratie en leeromgeving.   Je vindt hier blogs, huis & interieur nieuws, inspiratiebeelden,  de TV programmering over wonen, branche- en opleidingsinformatie, leuke aanbiedingen voor wonen & sfeer, de nieuwste wooncollecties en nog veel meer . Ik hoop dat je deze pagina graag en vaak blijft bezoeken! handtekeningCristy 2

Donderdag 14 December 2017

Kerstwinkel 2017

Opnieuw 100% slagingspercentage

Ongelofelijk fijn en bijzonder dat bij de landelijke examens Interieurstyling in juni 2017 wederom de totale lesgroep die door mij werd begeleid is geslaagd voor het mondelinge EHCB examen!!

Bij dit examen presenteerden de kandidaten twee door hen ontworpen en uitgewerkte stylingplannen.

In 2016 en 2015 zijn ook alle door ons in Enschede opgeleide cursisten bij de avondopleiding Interieurstylist, die deelnamen aan het landelijke EHCB examen Interieurstyling geslaagd.

Het is een ongelofelijke uitdaging om dit resultaat opnieuw te behalen, maar ik doe er super mijn best voor!

Ontmoet de Woonindustrie!

Woonprogramma’s op TV

Examenweek, spannend!!!

In de week van 11 tot 15 december is het weer zover, onze cursisten gaan de door hen gemaakte examenopdrachten presenteren bij het mondelinge examen.

Het waren dit keer echt hele pittige en grote opdrachten, daardoor was bij mijn laatste les nog niet iedereen helemaal klaar met de uitwerkingen. Pff, het is daardoor echt een hele enerverende tijd hoor voor de cursisten en voor mij.

Allemaal duimen dus, dat het iedereen lukt om voor de examendatum het werk af te hebben èn natuurlijk dat ze het mondelinge examen behalen. Tjonge wat spannend dit keer!

Googe__Community

Sluit je aan bij onze nieuwe Home & Style concepting community voor interieurstylisten op Google+. Je vindt daar heel veel informatie over stalen, meubelmerken, accessoires en nog veel meer voor  het uitwerken van jouw interieurplannen.

 Interieurbladen
Bekijk ook eens bladen die je normaal gesproken niet leest, zo voorkom je dat je vastroest in je eigen stijl en krijg je beslist meer inspiratie en originele ideeën!

vtwonen.nl , Eigenhuis & interieur, House & Gardens, Decor, MTC, Linda Wonen, Residence, Schöner Wohnen, Elle Decor, etc.

Opleiding Interieurstylist Maart 2018
  • Midden maart 2018 zullen we opnieuw gaan starten met twee nieuwe lesgroepen bij de vakopleiding Interieurstyling. Binnenkort vind je hier de exacte startdata.
  • Je kunt nu al aanmelden en jezelf verzekeren van een plekje, over het algemeen zijn er namelijk meer belangstellenden dan cursusplaatsen, want wij werken met een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers.
Lopende interieurstylist opleidingen
  • Op 20 en 29 maart zijn we in Enschede weer gestart met twee groepen bij de (avond) vakopleiding Interieurstyling. Deze deelnemers werken toe naar de landelijke, erkende EHCB examens in november en december 2017.
Inschrijven?
Pinterest
Zó leuk, leerzaam en inspirerend dat je echt iets mist als je er nog niet mee werkt!!
  • Je vindt op Pinterest heel veel door de gebruikers verzamelde inspiratiebeelden over interieurs en informatie over leuke interieurproducten.
  • Doe je een interieurvakopleiding? Dan is het heel handig om op Pinterest te kijken, maar vooral ook om zelf te pinnen!
  • Wij zijn er aan verslingerd en hebben over allerlei onderwerpen uit de binnenhuisarchitectuur en interieurstyling borden gemaakt!
  • Ben jij nog niet actief op Pinterest? Lees dan even onze blog over het gebruik ervan.
Vakbladen

Voor ondernemers en werknemers in de woonbranche worden verschillende publicaties uitgebracht. Een overzicht van diverse vakbladen vind je hieronder.

Magazine Woonwerk; CBW MITEX; Magazine Ons Huis;   Parketblad; Meubel Mobilia; Interieurtextiel; Mobilia Vloeren; Woonspot Yataz; Vakblad Slapen;  Vakblad Woninginrichting; GaafGoed; Home and Living; KIM; Keuken & Design;   Design Vakblad Keukens; O & O Opleiding & Ontwikkeling; PI Vakblad voor Project en Interieur in Nederland en België.

 

vtwonen strandcampagne