Cristy Brandriet | Interieurinspiratie

Interieurinspiratie

→ Registreer je eenmalig

Geregistreerde gebruikers kunnen onbeperkt gebruikmaken van de inspiratie en leeromgeving.   Je vindt hier blogs, huis & interieur nieuws, inspiratiebeelden,  de TV programmering over wonen, branche- en opleidingsinformatie, leuke aanbiedingen voor wonen & sfeer, de nieuwste wooncollecties en nog veel meer . Ik hoop dat je deze pagina graag en vaak blijft bezoeken! handtekeningCristy 2

Zontag 22 April 2018

Inspiratie kijken

Ontmoet de Woonindustrie!

Woonprogramma’s op TV

De vlag mocht midden december 2017 uit voor:

Cindy, Tamara, Wendy, Jacoline, Kirsten, Patricia, Nicolle, Maurien, Eefke, Susan en Kelly, deze kanjers zijn toen geslaagd voor het mondelinge deel van het EHCB examen Interieurstyling, waarbij ze hun beide stylingplannen (11 onderdelen) moesten presenteren. En die examenopdracht was ongelofelijk pittig en zeer omvangrijk.

Zij startten in maart 2017 bij CBI in Enschede met de vakopleiding Interieurstyling en hebben in januari 2017 het (internationaal) erkende vakdiploma Interieurstylist in the pocket!

Helaas moet dit keer, na drie jaar op een rij een 100% slagingspercentage met onze cursisten te hebben behaald, ook één van de door mij in Enschede begeleide cursisten van deze lichting voor een tweede kans gaan. Dat is een zeer grote teleurstelling voor haar, terwijl ze beslist haar uiterste best gedaan heeft en voor ons natuurlijk ook, immers ons doel was en is: iedereen op examenniveau krijgen en helpen voor het examen te slagen.

We gaan er weer vol tegenaan om dat bij het volgende examen weer te bereiken!

 

Googe__Community

Sluit je aan bij onze nieuwe Home & Style concepting community voor interieurstylisten op Google+. Je vindt daar heel veel informatie over stalen, meubelmerken, accessoires en nog veel meer voor  het uitwerken van jouw interieurplannen.

 Interieurbladen
Bekijk ook eens bladen die je normaal gesproken niet leest, zo voorkom je dat je vastroest in je eigen stijl en krijg je beslist meer inspiratie en originele ideeën!

vtwonen.nl , Eigenhuis & interieur, House & Gardens, Decor, MTC, Linda Wonen, Residence, Schöner Wohnen, Elle Decor, etc.

Opleiding Interieurstylist Maart 2018
  • Op woensdag 7 en maandag 12  maart 2018 zullen we opnieuw gaan starten met twee nieuwe lesgroepen bij de vakopleiding Interieurstyling.
  • Je kunt je het beste nu al aanmelden en jezelf verzekeren van een plekje, over het algemeen zijn er namelijk meer belangstellenden dan cursusplaatsen, want wij werken met een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers.
Lopende interieurstylist opleidingen
  • In oktober 2017 zijn we gestart met een nieuwe lesgroep Interieurstyling, deze deelnemers kunnen meedoen aan de examens in mei en juni 2018.
Inschrijven?
Pinterest
Zó leuk, leerzaam en inspirerend dat je echt iets mist als je er nog niet mee werkt!!
  • Je vindt op Pinterest heel veel door de gebruikers verzamelde inspiratiebeelden over interieurs en informatie over leuke interieurproducten.
  • Doe je een interieurvakopleiding? Dan is het heel handig om op Pinterest te kijken, maar vooral ook om zelf te pinnen!
  • Wij zijn er aan verslingerd en hebben over allerlei onderwerpen uit de binnenhuisarchitectuur en interieurstyling borden gemaakt!
  • Ben jij nog niet actief op Pinterest? Lees dan even onze blog over het gebruik ervan.

 

vtwonen strandcampagne