Cristy Brandriet | Interieurinspiratie

Interieurinspiratie

→ Registreer je eenmalig

Geregistreerde gebruikers kunnen onbeperkt gebruikmaken van de inspiratie en leeromgeving.   Je vindt hier blogs, huis & interieur nieuws, inspiratiebeelden,  de TV programmering over wonen, branche- en opleidingsinformatie, leuke aanbiedingen voor wonen & sfeer, de nieuwste wooncollecties en nog veel meer . Ik hoop dat je deze pagina graag en vaak blijft bezoeken! handtekeningCristy 2

Dinstag 11 December 2018

Inspiratie kijken

Ontmoet de Woonindustrie!

Woonprogramma’s op TV

De vlag mag weer uit hoor!

Alle deelnemers aan het  EHCB examen Interieurstyling van de donderdagavond groep, die mee hebben gedaan aan het examen, zijn geslaagd voor het mondelinge examen dat op 11 juni 2018 plaatsvond.  De kandidaten moesten bij dit examen hun beide stylingplannen (11 onderdelen) presenteren en toelichten. En die examenopdracht was weer behoorlijk pittig en omvangrijk.

Het gaat om de lesgroep die starte  in oktober 2017 bij CBI in Enschede met de vakopleiding Interieurstyling Binnenkort hebben deze kanjers het (internationaal) erkende vakdiploma Interieurstylist in the pocket!

Ook hartstikke fijn dat de ene cursiste die het bij het vorige examen in december 2017 niet lukte om te slagen nu wel geslaagd is voor haar herexamen, bijzonder knap gedaan!

Opleiding Interieurstylist November 2018
  • Op donderdag 1 november 2018 zullen we opnieuw gaan starten met een nieuwe lesgroep bij de vakopleiding Interieurstyling.
  • Deze lesgroep wordt opgeleid voor en begeleid naar de landelijke examens in mei en juni 2019.
  • Je kunt je het beste nu al aanmelden en jezelf verzekeren van een plekje, over het algemeen zijn er namelijk meer belangstellenden dan cursusplaatsen, want wij werken met een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers.
Inschrijven?
Lopende interieurstylist opleidingen
  • In maart 2018 zijn we gestart met twee lesgroepen Interieurstyling, deze deelnemers kunnen meedoen aan de examens in november en december 2018.
Googe__Community

Sluit je aan bij onze nieuwe Home & Style concepting community voor interieurstylisten op Google+. Je vindt daar heel veel informatie over stalen, meubelmerken, accessoires en nog veel meer voor  het uitwerken van jouw interieurplannen.

 Interieurbladen
Bekijk ook eens bladen die je normaal gesproken niet leest, zo voorkom je dat je vastroest in je eigen stijl en krijg je beslist meer inspiratie en originele ideeën!

vtwonen.nl , Eigenhuis & interieur, House & Gardens, Decor, MTC, Linda Wonen, Residence, Schöner Wohnen, Elle Decor, etc.

Pinterest
Zó leuk, leerzaam en inspirerend dat je echt iets mist als je er nog niet mee werkt!!
  • Je vindt op Pinterest heel veel door de gebruikers verzamelde inspiratiebeelden over interieurs en informatie over leuke interieurproducten.
  • Doe je een interieurvakopleiding? Dan is het heel handig om op Pinterest te kijken, maar vooral ook om zelf te pinnen!
  • Wij zijn er aan verslingerd en hebben over allerlei onderwerpen uit de binnenhuisarchitectuur en interieurstyling borden gemaakt!
  • Ben jij nog niet actief op Pinterest? Lees dan even onze blog over het gebruik ervan.

 

vtwonen strandcampagne