Cristy Brandriet | Annuleringsregeling

Annuleringsregeling

Het kan gebeuren dat je door bepaalde omstandigheden niet (meer) mee kunt doen aan de CBI training waarvoor je bent aangemeld*.

Vanwege organisatorische redenen en verplichtingen onzerzijds is het, wat de reden ook is van de annulering van een inschrijving en hoe (vervelend) je omstandigheden ook zijn, helaas niet mogelijk om af te wijken van de onderstaande regeling.

 

Lees daarom goed onze annuleringsregeling voordat je jezelf definitief aanmeldt en daarmee instemt met de regeling!

 

*) Een voor-inschrijving is geen inschrijving, deze annuleringsregeling gaat pas in als je jezelf definitief hebt ingeschreven voor een van onze interieuropleidingen.

 1. Annuleren is  kostenloos tot aan het moment dat de inloggegevens voor de exclusieve digitale examen leeromgeving  per email aan de kandidaat werden verstrekt.
 2. Bij annulering na de ontvangst van de inloggegevens voor de exclusieve digitale examen leeromgeving kan geen restitutie meer plaatsvinden van het betaalde cursusgeld.
 3. Bij een onverhoopte annulering van de examenbegeleiding door de organisatie zal het volledige betaalde cursusgeld worden gerestitueerd onder voorwaarde dat de verstrekte inloggegevens voor de exclusieve digitale examen leeromgeving niet aan anderen worden verstrekt.

 

 1. Bij annulering van de inschrijving tot 30 dagen  voor cursusaanvang wordt het betaalde cursusgeld volledig gerestitueerd onder voorwaarde dat eventueel verstrekte inloggegevens voor de digitale leeromgeving niet aan anderen worden verstrekt.
 2. Bij annulering van de inschrijving tot 14 dagen voor cursusaanvang kan een restitutie volgen van 80% van het betaalde cursusgeld onder voorwaarde dat de verstrekte inloggegevens niet aan anderen worden verstrekt.
 3. Bij annulering van de inschrijving binnen 7 dagen voor cursusaanvang kan een restitutie volgen van 60% van het betaalde cursusgeld onder voorwaarde dat de verstrekte inloggegevens niet aan anderen worden verstrekt.
 4. Indien je na de start van de training, om welke reden dan ook, wilt/moet stoppen met het volgen van de training is restitutie van (een deel van) het betaalde cursusgeld niet meer mogelijk. Je krijgt echter de eenmalige mogelijkheid om (zonder extra kosten) deel te nemen aan de eerstvolgende lesgroep die start*. Je meldt je hiervoor minimaal 1 maand voor cursusaanvang aan en vermeld bij je inschrijving dat je na een annulering wilt inschrijven.
 5. Bij een onverhoopte annulering van de training door de organisatie zal het volledige betaalde cursusgeld worden gerestitueerd onder voorwaarde dat de verstrekte inloggegevens niet aan anderen worden verstrekt..

*) Over het algemeen starten we in maart en oktober met nieuwe lesgroepen, of en wanneer de diverse cursussen daadwerkelijk aangeboden worden en (kunnen) starten is een afweging en beslissing die alleen is voorbehouden aan de organisatie.

 1. Bij annulering van de inschrijving tot 30 dagen voor cursusaanvang worden € 50,00 annuleringskosten alsmede een softwarebijdrage van € 37,50  in rekening gebracht.  Het resterende betaalde cursusgeld zal worden gerestitueerd onder voorwaarde dat de verstrekte inloggegevens niet aan anderen worden verstrekt..
 2. Bij annulering van de inschrijving tot 14 dagen voor cursusaanvang kan een restitutie van het inschrijfgeld volgen van 80% van het betaalde cursusgeld onder voorwaarde dat de verstrekte inloggegevens niet aan anderen worden verstrekt..
 3. Bij annulering van de inschrijving binnen 7 dagen voor cursusaanvang kan een restitutie van het inschrijfgeld volgen van 60% van het betaalde cursusgeld onder voorwaarde dat de verstrekte inloggegevens niet aan anderen worden verstrekt.
 4. Bij een onverhoopte annulering van de training door de organisatie zal het betaalde cursusgeld, minus een softwarebijdrage van € 37,50 worden gerestitueerd.
Cancel_2
 • Vul het contactformulier volledig in om de annulering door te geven. Vermeld in het invulvak alvast je volledige bankgegevens en de correcte tenaamstelling.
 • Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen om de annulering af te handelen conform de bovenstaande regeling.