Cristy Brandriet | De inschrijving voor najaarsgroep Interieurstyling is open!

Blog

De inschrijving voor najaarsgroep Interieurstyling is open!

Je kunt nu inschrijven voor de deeltijd vakopleiding Interieurstyling die gaat starten op donderdag 1 november 2018.
  • De eerste inschrijvingen druppelen alweer binnen. Het is voor ons natuurlijk fantastisch dat er zo vroeg en zoveel belangstelling is voor de interieurstylist opleiding, wij zijn er erg blij mee!  Maar, met meer belangstellenden dan beschikbare lesplekken betekent dat ook geregeld dat er mensen achter het net vissen en dàt vinden we wel jammer.
  • We zouden met grotere groepen kunnen gaan werken, bijvoorbeeld met maximaal 15 deelnemers in plaats van de huidige 10. Zo kunnen weer meer mensen plaatsen en wordt het voor ons financieel gezien beslist een stuk lucratiever.  Toch kiezen we daar niet voor.
  • Wij zijn geen lesfabriek, het gaat ons niet om volle groepen, juist niet. Wij willen namelijk heel graag dat al onze cursisten een waardevol en erkend vakdiploma Interieurstyling kunnen behalen. Zodat onze cursisten als gediplomeerd interieurstylist aan de slag kunnen gaan in het vakgebied waarvoor ze een passie hebben.  Gelukkig behalen de door ons begeleide cursisten relatief zeer goede examenresultaten en ligt het slagingspercentage van de door ons begeleide cursisten flink boven het landelijke gemiddelde.
  • Dus, ondanks het bijkomende nadeel dat we veel belangstellenden niet kunnen plaatsen in onze lesgroepen Interieurstyling blijven we de ingezette weg volgen.
In maart 2018 starten we weer met twee lesgroepen Interieurstyling
  • In maart 2018 zijn we weer gestart met twee nieuw lesgroepen bij de deeltijd vakopleiding Interieurstyling. We kunnen dan in onze leslocatie in Enschede op de maandag- en woensdagavond weer maximaal 10 cursisten plaatsen. De lesgroep die in oktober 2017 was gestart heeft inmiddels de  EHCB examens Interieurstyling achter de rug en, hartstikke fijn, iedereen is geslaagd.
  • Je kunt nu inschrijven voor de groep die gaat starten op 1 november 2018 en jezelf verzekeren van een plekje.
Wat kun jij doen als je lang moet wachten op de lessen interieurstyling?
  • Als jij niet kunt starten in november, dan is maart 2019 de eerstvolgende mogelijkheid. We starten in maart altijd met twee groepen, dus als je tijdig aanmeldt maak je een goede kans op een lesplekje.
  • Als je heel graag eerder had willen beginnen met de opleiding Interieurstyling dan is het heel begrijpelijk als je ervoor zou kiezen om elders een opleiding te volgen. Als jij toch ècht liever bij ons de opleiding wilt volgen dan zou je een positieve draai kunnen geven aan de (wacht)periode tot aan de cursusstart. Je zou je bijvoorbeeld kunnen verdiepen in diverse softwareprogramma’s waarmee je jouw interieurplannen optimaal kunt verwerken/lay-outen.  Of je zou kunnen leren te werken met een 3D ontwerpprogramma.
  • Als je nog eens goed onze opleidingsbeschrijving leest en aan de hand daarvan een persoonlijke afweging maakt waarin    jij jezelf nog  zou kunnen ontwikkelen en/of waar je interesses naar uitgaan dan krijg je wellicht inspiratie en ideeën voor  een goede invulling van de tussenliggende periode.  Immers, alles wat je voor cursusaanvang hebt geleerd kun je vanaf de eerste cursusdag toepassen. Je instapniveau wordt hoger en dat helpt natuurlijk alleen maar mee om de opleiding Interieurstylist optimaal te kunnen volgen en af te ronden.
  • Als je ideeën hebt en deze even met je docente Cristy Brandriet wilt doorspreken dan kan dat altijd. Heb je even een klankbord nodig om tot ideeën te komen, dan kan dat natuurlijk ook. Op de maandag- en donderdagmorgen van 09:00 – 11:00 uur is ze over het algemeen telefonisch bereikbaar voor (aspirant) cursisten. Neem gerust contact op!