Cristy Brandriet | Sorry, de Interieurstyling groep in oktober 2017 is alweer vol

Blog

Sorry, de Interieurstyling groep in oktober 2017 is alweer vol

In de eerste week van juli 2017 hadden we alweer zoveel inschrijvingen voor de deeltijd vakopleiding Interieurstyling die gaat starten op donderdag 5 oktober 2017 in Enschede dat we de inschrijving ervoor moesten sluiten.
  • Het is voor ons natuurlijk fantastisch dat er zo vroeg en zoveel belangstelling is voor de interieurstylist opleiding, wij zijn er erg blij mee!  Maar, met meer belangstellenden dan beschikbare lesplekken betekent dat ook dat er veel mensen achter het net vissen en dàt vinden we wel jammer.
  • We zouden met grotere groepen kunnen gaan werken, bijvoorbeeld met maximaal 15 deelnemers in plaats van de huidige 10. Zo kunnen weer meer mensen plaatsen en wordt het voor ons financieel gezien beslist een stuk lucratiever.  Toch kiezen we daar niet voor.
  • Wij zijn geen lesfabriek, het gaat ons niet om volle groepen, juist niet. Wij willen namelijk heel graag dat al onze cursisten een waardevol en erkend vakdiploma Interieurstyling kunnen behalen. Zodat onze cursisten als gediplomeerd interieurstylist aan de slag kunnen gaan in het vakgebied waarvoor ze een passie hebben.  Gelukkig behalen de door ons begeleide cursisten relatief zeer goede examenresultaten en ligt het slagingspercentage van de door ons begeleide cursisten flink boven het landelijke gemiddelde.
  • Dus, ondanks het bijkomende nadeel dat we veel belangstellenden niet kunnen plaatsen in onze lesgroepen Interieurstyling blijven we de ingezette weg volgen.
In maart 2018 starten we weer met twee lesgroepen Interieurstyling
  • Net als in 2017 starten we in maart 2018 weer met twee nieuw lesgroepen bij de deeltijd vakopleiding Interieurstyling. We kunnen dan in onze leslocatie in Enschede op de maandag- en woensdagavond weer maximaal 10 cursisten plaatsen. Op de donderdagen begeleiden we daar op dat moment ook nog de lesgroep die is gestart in oktober 2017, deze groep zal in mei en juni 2018 meedoen aan de EHCB examens Interieurstyling.
  • Je zou alvast kunnen inschrijven voor maart 2018 om jezelf te verzekeren van een plekje.
Wat kun jij doen als je lang moet wachten op de lessen interieurstyling?
  • Als je heel graag zo snel mogelijk wilt beginnen met de opleiding Interieurstyling dan is het heel begrijpelijk als je ervoor zou kiezen om elders een opleiding te volgen. Als jij toch ècht liever bij ons de opleiding wilt volgen dan zou je een positieve draai kunnen geven aan de (wacht)periode tot aan de cursusstart. Je zou je bijvoorbeeld kunnen verdiepen in diverse softwareprogramma’s waarmee je jouw interieurplannen optimaal kunt verwerken/lay-outen.  Of je zou kunnen leren te werken met een 3D ontwerpprogramma.
  • Als je nog eens goed onze opleidingsbeschrijving leest en aan de hand daarvan een persoonlijke afweging maakt waarin    jij jezelf nog  zou kunnen ontwikkelen en/of waar je interesses naar uitgaan dan krijg je wellicht inspiratie en ideeën voor  een goede invulling van de tussenliggende periode.  Immers, alles wat je voor cursusaanvang hebt geleerd kun je vanaf de eerste cursusdag toepassen. Je instapniveau wordt hoger en dat helpt natuurlijk alleen maar mee om de opleiding Interieurstylist optimaal te kunnen volgen en af te ronden.
  • Als je ideeën hebt en deze even met je docente Cristy Brandriet wilt doorspreken dan kan dat altijd. Heb je even een klankbord nodig om tot ideeën te komen, dan kan dat natuurlijk ook. Op de maandag- en donderdagmorgen van 09:00 – 11:00 uur is ze over het algemeen telefonisch bereikbaar voor (aspirant) cursisten. Neem gerust contact op!